![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ZŁOŚLIWI I CHCIWI
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Gru 2012, o 12:24 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mam takie pytanie czy w gierce można zrobić ograniczenie lv a chodzi o to żeby wysokie lv nie atakowały tych początkujących tak dla ich frajdy czy złośliwości zabicia peta to sprawia ze odechciewa mi sie grania tym bardziej ze wysokie lv obstawiają championy i tym samym hamowany jest rozwój niskich lv walka powinna być ale nie masakra!!! gram od kilku miesięcy a niektóre moby widziałem tylko na stronkach o gierce, zastanawialem się czy gra jest tak kiepsko zrobiona?
Ijak rozwiązać problem równego rozwoju bo takie wyrzynanie championów jest dziwne przy tym od razu trzeba zabić innych graczy bo mogą przeszkodzić. |
16 Gru 2012, o 12:48 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Takie ograniczenia już są, nazywają się: ochronka 5 minut po walce, ochronka na 2 dni po zgonie i pumpmaster -,-
|
16 Gru 2012, o 13:00 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Maj 2012, o 22:37 Posty: 130 Podziękowano: 54 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Wotaher Serwer: Tolnor ![]() |
Ale przeciez powinna byc dozywotnia ochronka a nie! Jeszcze ktos padnie i straci max 10k expa ( ja na 100 w pvp trace max 25k...) ochronka 4ever
|
16 Gru 2012, o 13:29 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
NOm pewnie, proponuje nawet dożywotnio+ na kilka dni dla bezpieczeństwa
_________________ "Trzeba się upić, żeby w ogóle wrócić..." |
16 Gru 2012, o 14:04 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
I epik dla każdegooooo
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
16 Gru 2012, o 14:18 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Ochronki ochronkami, ale osobiście jestem za tym, żeby dodatkową karą za zabicie gracza powiedzmy o 20% słabszego (levelowo) była utrata 1 prestiżu (lepiej honoru, ale skoro honor nie ma znaczenia...) a powiedzmy 50% 3 prestiżu. Naliczanie różnicy lev na koniec walki.
PS ofc reforma pumpmastera i systemu tarcze/czachy. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
16 Gru 2012, o 14:23 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
1 presta to jest nic. A jak ktoś nie jest w gildii? Pomysł równie dobry jak opalanie się w cieniu.
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
16 Gru 2012, o 14:25 |
![]() |
![]() |
|
Zawsze coś się wymysli na takich, ale sam przyznaj, że gracze bez gildii to margines.
Za bicie słabszych graczy powinno się dostawać punkty do RSa który jest a przynajmniej powinien być karą ZA BICIE SŁABSZYCH GRACZY (zg z regulaminem). Oczywiście wiemy jak to wygląda obecnie. RS w obecnej formie (nie mówię tutaj o systemie zdobywania a jedynie o konsekwencjach posiadania) byłby wystarczającą karą dla średniopoziomowych graczy bijących lowlev, gdyż takiemu ma kto "wymierzyć sprawiedliwość". Jeśli ktoś z topki , dodatkowo z jednej z mocniejszych gildii postanowiłby z nudów bić słabszych RS nie byłby karą, utrata presta już tak. Zasadniczo jestem za tym, żeby bicie SŁABSZYCH graczy było możliwe, ale wiązało się z realnymi dolegliwościami. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
16 Gru 2012, o 14:34 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Maj 2012, o 22:37 Posty: 130 Podziękowano: 54 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Wotaher Serwer: Tolnor ![]() |
Calipsis kolejna tarcza?... za bicie slabszych czach powinna byc kara oczywiscie
![]() ![]() |
16 Gru 2012, o 15:04 |
![]() |
![]() |
|
Sam przyznaj, że bicie znacznie słabszych graczy fair nie jest i może zniechęcać do gry na wstępie. Sam wtedy decydujesz czy bijesz... ale liczysz się z konsekwencjami.
Osobiście mi wystarczy reforma systemu czacha/tarcza. Nie chodzi mi o to, żeby uniemożliwić pvp, zależy mi jednak na tym żeby do minimum ograniczyć walki które są w zasadzie egzekucją. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
16 Gru 2012, o 15:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |