Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Okno Taernu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam. Wpadłem na dość błachy pomysł ale myślę że się spodoba.
Jako że pogrywam w World Of Tanks, zauważyłem pewną cechę. Gdy minimalizuję okno Wota i przeglądam np. Kwejka to gdy zacznie się walka okno Wota miga na czerwono powiadamiając mnie że się walka zaczęła. Więc moją propozycją by było że gdy walka się rozpocznie w Taernie lub skończymy coś zbierać to by gracza poinformowało czymś, nawet takim migającym okienkiem _________________ 'Just look at the flowers' |
16 Gru 2012, o 18:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
hehe nawet nawet pomysł:P
Sam nie raz tak mam że coś przeglądam a tu walka się toczy a ja bez defa i ataków:P _________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
16 Gru 2012, o 18:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hmm...nawet bardzo fajne, ale chyba jesli grasz to skup sie na grze a jak nie to po prostu ja wylacz C:
Ale pomysl mi sie podoba. _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
16 Gru 2012, o 20:32 |
|
Duma Forum!
|
też mi się pomysł podoba (prywatnie jako graczowi a nie adminowi ) - warto go przedyskutować - fajnie byłoby gdyby to działało jako do wyboru: migające okno/zakładka lub od razu się maksymalizuje/przełącza na daną zakładkę.
mogłoby to obejmować szereg opcji, które gracze sami by sobie ustawiali: - komunikat na priv - komunikat na gildiowym - komunikat na drużynowym - początek walki - koniec walki - full plecak co jeszcze, jak sądzicie? |
16 Gru 2012, o 20:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
aa, mogłoby tak migać jakby zawożono gracza z którym toczy się wojna :d w końcu by mi tak często nie uciekali
_________________ We think too much and feel too little. |
16 Gru 2012, o 20:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Gru 2012, o 20:42 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem na Tak:)
dodatkowo dodam *gdy zostanie zdobyty epik *.* *gdy GM poda jakaś informacje na chacie(o ile nie spamuje) |
16 Gru 2012, o 20:44 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Heavenmaker napisał(a): też mi się pomysł podoba (prywatnie jako graczowi a nie adminowi ) - warto go przedyskutować - fajnie byłoby gdyby to działało jako do wyboru: migające okno/zakładka lub od razu się maksymalizuje/przełącza na daną zakładkę. mogłoby to obejmować szereg opcji, które gracze sami by sobie ustawiali: - komunikat na priv - komunikat na gildiowym - komunikat na drużynowym - początek walki - koniec walki - full plecak co jeszcze, jak sądzicie? Handel, drop epika? chociaz nie...ale handel by sie jednak przydal _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
16 Gru 2012, o 20:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Widzę że pomysł się podoba Jednak warto grać w więcej niż jedną grę.
@Raicho Nie wszystkie wyprawy są ciekawe(Duch zamku) _________________ 'Just look at the flowers' |
16 Gru 2012, o 20:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
"Halitowcom", innym zbieraczom i afkującym z pewnością bardzo się przyda. Dość często gram w pracy (siłą rzeczy gdy jest robota, okno z grą mam zminimalizowane na jednym z monitorów), jak dla mnie migająca zakładka na pasku zadań, byłaby nie lada udognieniem i informacją, że coś się dzieje.
Cieszy poparcie jednego z adminów, mam nadzieję, że dzięki temu pomysł uda się przeforsować, a Ty HM będziesz jego stanowczym orędownikiem Chociaż pewnie i tak znajdą się malkontenci, którym "jest to do szczęścia niepotrzebne" lub "a mnie się pomysł nie podoba". Pewnie wiecie o kim mówię _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
16 Gru 2012, o 20:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
to dobry pomysl ale niech da sie to wylaczycjak komunikaty na globalu i kurczaku _________________ WHY SO SERIOUS ? |
16 Gru 2012, o 20:53 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |