Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
expo expo święta i pierogi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
może jakiś mały evencik, poczwórny exp czy coś, dla tych co kolację wigilijną zjedzą przed komputerem? ;3
|
20 Gru 2012, o 15:33 |
|
Chodząca legenda
|
Do tego duża porcja frytek z majonezem.
GMi raczej też mają rodziny i chcą spędzić te święta z rodziną a nie robiąc eventy. |
20 Gru 2012, o 15:35 |
|
|
nie rozumiem. po co komu rodzina jak można wbijać levele?
|
20 Gru 2012, o 15:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Navajas napisał(a): nie rozumiem. po co komu rodzina jak można wbijać levele? Serio? _________________ 'Just look at the flowers' |
20 Gru 2012, o 15:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Gdzieś już Żmijka napisała że eventu nie będzie... A na marginesie:
Twoja rodzina byłaby pewnie smutna gdyby wiedzieli że serio lvl ważniejszy... _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
20 Gru 2012, o 15:52 |
|
|
Shaimen napisał(a): Navajas napisał(a): nie rozumiem. po co komu rodzina jak można wbijać levele? Serio? jasne. dla mnie prestiż w internecie jest stokroć ważniejszy niż jakaś tam miłość, czy rodzinne ciepło, nawet nie ma porównania. :/ |
20 Gru 2012, o 16:01 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Successful troll is successful
|
20 Gru 2012, o 16:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Siedzenie z rodzina expa nie da, musi być event ;d
_________________ We think too much and feel too little. |
20 Gru 2012, o 16:24 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To było pytanie retoryczne Ale w sumie,hh przed wigiliją (u mnie o 19) można by było zrobić..
_________________ 'Just look at the flowers' |
20 Gru 2012, o 16:47 |
|
Uczeń Heremona
|
Jak wszyscy wiedzą jestem ateistką, bo się z tym nie kryję. I nawet ja wolę ten dzień spędzić z rodziną niż cały czas siedzieć przy kompie. Nie przesadzajmy.
ok, ok nie patrzcie tak. Przyznaje się, to nie dla rodziny, to dla jedzenia. _________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
20 Gru 2012, o 16:54 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |