Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Nowy czat.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam wszystkich. Mam pomysł co do nowego czatu,czatu znajomych. Mogło by być na nim do 10 graczy,którzy np. nie są razem w gildii a chcą pogadać. Zakładało by się swój ''kanał'' i zapraszało graczy jakich się chce. Każdy gracz uczestniczący może zaprosić innego gracza. Czat służył by do normalnych rozmów oraz omawiania różnych spraw. Pewnie zaraz ktoś napisze, że i tak niektórzy muszą ogarniać 6 czatów,ale ten był by na ON/OFF i jak pisałem otrzymywało by się do niego zapro. Oto przedstawienie czatu:
Spoiler:
Po kliknięciu na ''zaproś do konwersacji'' wpisujemy nick. Mam nadzieję, że pomysł się spodoba. Oceniajcie! _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 4 Gru 2012, o 17:04, edytowano w sumie 1 raz |
2 Gru 2012, o 20:19 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł ciekawy choć zgapiony i nnej gry:D
myślę że wraz z którymś upem można wprowadzić coś takiego... Non-stop widać na czacie ogólnym jak ktoś pisz"xxx i yyy idźcie na priv". Taki kanał umożliwiałby rozmowę większej ilości graczy ze sobą nie spamując na ogólnym... |
2 Gru 2012, o 21:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
Powiem,że nie gapiłem tylko pomysł sam mi przyszedł do głowy
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
2 Gru 2012, o 21:28 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to nie pomysł nawet a jak dla mnie wymóg.
Na kurczak knebel za spam, na ogólnym to samo... To gdzie gadać.... 3 czat ogólny i możliwość własnych kanałów to jak dla mnie wymóg. A TS się u mnie jak i u wielu osób nie sprawdza. Gadaj sam do siebie o 3 w nocy jak domownicy chcą spać... Klawiaturę mam za 100zł by klawisze Cicho chodziły i rodziny stukaniem nie budzić |
2 Gru 2012, o 23:02 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
bardzo dobry pomysł.już dawno nie widziałam czegoś tak sensownego w tym dziale
_________________ s3 Angelacn IVincere aut mori |
3 Gru 2012, o 00:12 |
|
Duma Forum!
|
To jest bardzo bardzo bardzo dobry... przyklad czemu powinno sie uzywac szukajki viewtopic.php?f=160&t=22779
|
3 Gru 2012, o 08:16 |
|
Chodząca legenda
|
A dla mnie czat taki będzie martwy, raczej nie będę z niego korzystać, mam inne metody na komunikowanie się z kim chcę
ps - link jest z ukrytego forum, więc go nie poczytamy. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
3 Gru 2012, o 12:08 |
|
Pogromca Valdaroga
|
no no, fajny linek mysth, nawet ja mam za małe uprawnienia chociaż już prawie wszędzie tu mogę wleźć;p
ja mam inny: viewtopic.php?f=121&t=20726 bo potrzebę jakiegoś uporządkowania czatów i tego nieszczęsnego tematu 'privów na ogólnym' widzą nie tylko gracze ale i moderatorzy, tak sobie kiedyś z jednym pogadałam i wyszło mi że z tych wszystkich przewijających się pomysłów najlepszym rozwiązaniem byłoby odciążenie globusa z ogłoszeń o wyprawach. |
3 Gru 2012, o 14:42 |
|
Duma Forum!
|
@ Ironka Ups, zapomniałam się trochę, tak czy siak takich tematów było kilka i wystarczy poszukać
PS ten link jest ze strefy inzyniera. |
3 Gru 2012, o 15:57 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mystheria ale dzięki Tobie wiemy że też nad tym myślicie :] i mam nadzieję, że myślicie pozytywnie z pełnym zapałem
Szymdaro Ty może nie, ale osoby dla, których nawijka w grze jest ważniejsza od levelu, to taki czat to zmiłowanie pańskie ;] |
3 Gru 2012, o 19:09 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 90 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |