Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
uderzenie druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mam taki pomysł żeby uderzenie dr od 5 poziomu zabierało również mane wyglądało by to tak poziom 1-4 normalnie tak jak jest poziom 5= hp takie same mana 180%
6= hp takie same mana 190% 7= hp takie same mana 200% proszę o napisanie co o tym myślicie |
16 Sty 2013, o 14:48 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wzmocnienie druida nie jest potrzebne. Bardziej skłonny byłbym ku osłabieniu.
|
16 Sty 2013, o 14:52 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Unieruchamia, Leczy, zabiera PA, zmniejsza zużycie kondy. I do tego miał by jeszcze spalać/wysysać manę?
To by już było za wiele nawet jak dla mnie |
16 Sty 2013, o 15:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A co robi epikiem?
|
16 Sty 2013, o 15:13 |
|
Uczeń Heremona
|
W uderzeniu nie kumam tylko jednego; czemu szansa trafienia wynosi 150%? Sh/barm/MO 110, rycerz/łucznik 118, VD 130 przy podstawowych atakach. Nie sądzicie, ze to lekka przesada?
Tak swoją drogą chcesz spalać (nawet więcej; ssać) manę? Nic prostszego, wystarczy latarka. Druga sprawa wartości które podałeś z kosmosu. Popatrz się na uderzenie chi u sheeda i na % przy spalaniu many. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
16 Sty 2013, o 15:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to tylko pomysl
|
16 Sty 2013, o 16:29 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Wg mnie to byloby dobre. Mam druida low lvl, to postac pod pvp i ssanie many uderzeniem ...To byloby super, tymbardziej ze do latarki daleko
_________________ Ostlor / HC W grze od 01.03.2012 |
16 Sty 2013, o 22:42 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 21 Mar 2012, o 16:38 Posty: 112 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Maydox |
po to zostala stworzona latarka ktora ma to na celu. wedlug mnie pomysl nie trafiony
|
17 Sty 2013, o 10:53 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jeszcze niech korzenie wrzuca przez uderzenie, bo korzenie dopieeeero na 30lvl są...
Pomysł bez sensu, nie ma szans by przeszedł. Druid i bez takich power up-ów jest koxem, a Ty chcesz z niego zrobić boga. |
17 Sty 2013, o 10:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A może by tak tego pomysłu urzyć w przeciwną stronę… ^^ na 6 poziomie tej umiejętności,uderzenie by zżerało mane i kondycje
_________________ 'Just look at the flowers' |
17 Sty 2013, o 11:00 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 77 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |