Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
handel kontami
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Wrz 2012, o 01:10 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
proponuję informacje zmianie polegającą na banie za handel postaciami wyslac jako wiadomosc wyskakujaca na srodku ekranu gracza po odpaleniu taerna:P
W ten sposob nikt nie bedzie mial mozliwosci |
|
23 Sty 2013, o 11:45 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Możliwości czego? Wymiany? Możliwości by się bronić, że nie wiedział? Ja tam osobiście umiem czytać i dzięki temu wiem, że wymiany są zabronione i nie chciał bym spamu w grze.
|
|
23 Sty 2013, o 11:49 |
|
|
Uczeń Heremona
|
A może ważniejsze zmiany wysyłać graczom jako spam na kopertę. Na bocznym nie czytał, bo go nie było, ok. Na forum nie czytał bo nie ma obowiązku wchodzić, ok. Ale ciężko przegapić, że jakaś koperta nad czerepem miga.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
23 Sty 2013, o 13:19 |
|
|
Duma Forum!
|
Rozważaliśmy opcje tzw. spam bomb ale to strasznie przeciąża serwer dlatego na chwilę obecną jedynymi kanałami są: aktualności, forum, voice na czatach.
|
|
23 Sty 2013, o 13:40 |
|
|
Chodząca legenda
|
Info na czacie bocznym od razu po zalogowaniu. Może tam?
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
23 Sty 2013, o 13:49 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
desacred napisał(a): Info na czacie bocznym od razu po zalogowaniu. Może tam? Kiedyś proponowałem takie info przy okazji eventów wchodzisz do gry i wyświetla cię info na bocznym, że tra event i jakiś link do zasad. to samo tyczy się hh. Niestety pomysł został odrzucony nie pamiętam już dlaczego. |
|
23 Sty 2013, o 13:53 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
a mrugająca ikona aktualności?
(żesz, a jednak, tysięczny post ) Pirek i 0 innych osób lubi ten post Dev też lubi ten post |
|
23 Sty 2013, o 13:59 |
|
|
Administrator
|
A może po prostu wpisać to w aktualności?
Na s2 co chwila voicem że handel kontami zabroniony, ale na to żeby wpisać w aktualności, analogicznie do info o itemach, to nikt nie pomyślał.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
23 Sty 2013, o 17:13 |
|
|
Duma Forum!
|
rzuff, ale handel kontami jest zakazany od dawien dawna, co tu wpisywać w aktualności? problem dotyczy jedynie s2, na którym do niedawna tolerowane były ogłoszenia z ofertami, obecnie to się zmieniło, przez jakiś czas GM i SMODzi będą na pomarańczowo spamować na czatach, że za to grozi ban i tyle, za 2-3 tygodnie każdy powinien być świadomy ryzyka.
|
|
23 Sty 2013, o 18:38 |
|
|
Administrator
|
Wpisanie tego w aktualności wydaje mi się znacznie rozsądniejsze niż pisanie voicem, oczywiście jedno nie wyklucza drugiego.. Chociażby dlatego, że zawsze znajdzie się rodzynek co stwierdzi że pomarańczowego tekstu nie widział.. a gdyby gdzieś pojawiło się bardziej "trwale" to argument ten zostałby obalony..
PS Pojawiło się w dziale "Polityka", więc tak jakby moja sugestia jest już nieaktualna.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
23 Sty 2013, o 20:33 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 90 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |