Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ARENA[IDEA]
ARENA[IDEA]
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Elo
chciałbym przedstawić pomysł ułatwiający nowym graczom i nie tylko obok księgi z rankingiem byłaby druga(SYMETRYCZNA) , zamiast pisć w tej ramce "ranking..." pisałoby "ZASADY WALK NA ARENIE" Byłby tam cały zbiór zasad czyli między innymi: -Walki kończą się na 25 rundzie - po czym wygrywa osoba posiadająca większą ilość hp ( wyrażoną %) - dla przykładu Osoba nr 1 ma 900/900 hp (100%) osoba nr 2 ma 1000/2000 hp (50%) 100% > 50% więc wygrywa osoba nr 1. -Od 15 rundy druidzi mają zablokowane leczenie(grupowe i zwykłe) -W walkach ryc vs ryc nie można używać tarcz, a w walkach druid vs druid nie można leczyć Tu chciałbym aby było to bardziej opisane to do leczenie i tarczy - co się stanie jak się zapisze druid+MO i wylosuje im druida, a MO nie przyjdzie(wyloguje go) to jest leczenie czy go nie ma? albo jak jest turek 2vs2(+) i się zapiszą druidzi solo i jak się spotkają w takim turku to mogą leczyć czy nie ??? -oraz inne ewentualne zasady Można by również dodać "aktywny link" do poradniku dot. turniejów (był konkurs przecież) - albo link do tematu na forum Jeśli posiadamy 1-30 lvl po wejściu na arene księga byłaby podświetlana a obok pojawiałby się opis tak jak to było wyżej na ss. od 31+ nie pojawiało by się chyba że na lvl 1-30 nigdy tam nie wchodziliśmy to za pierwszym razem by się pojawiło Uważam że mogłoby to ułatwić nowym graczom udział w walkach na arenie/turniejach Mam nadzieje że się spodoba |
30 Sty 2013, o 17:17 |
|
Uczeń Heremona
|
przydatne na turki, bo arena walk stoi pusta
wg mnie przyda się no i takie spostrzerzenie - po co jest ranking na arenie i karczmie *trentis* skoro i tak u góry ekranu jest opcja "ranking" :] _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
30 Sty 2013, o 17:28 |
|
Administrator
|
Nie wiem czy koniecznie w formie księgi, edycja tego obrazka zajmie ekipie lata świetlne
Może prościej gdzieś na tym widoku, czy na widoku turniejów czy nawet w samym turnieju dodać takie zasady? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
30 Sty 2013, o 21:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zapewne wejdzie w życie razem z targowiskiem
_________________ 'Just look at the flowers' |
30 Sty 2013, o 21:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mi się pomysł podoba
Bez wątpienia to pomoże małym lvl-om zapoznać się z zasadami walki na arenie |
2 Lut 2013, o 11:29 |
|
|
postanowiłem odświeżyć - może ktoś z kolorkiem zajrzy nawet
|
19 Lut 2013, o 16:53 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dobry pomysł. Przyda się nie tylko nowym.
|
19 Lut 2013, o 17:01 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |