Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czat Sojuszu Guild
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 31 Sty 2013, o 20:57 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam sprawa dotyczy jak w temacie "Sojuszy Guild" Nie wiem czy ktoś już wcześniej proponował ale mój pomysł dotyczy szczerze mówiąc ułatwieniu gry graczom w znalezieniu przykładowo ludzi na bosy i nie tylko a także żeby te sojusze zawierane posiadały jakieś większy i lepszy kontakt . Administracja serwera może uznać za zły jak i dobry pomysł ale myślę że znajdzie się wielu ludzi którzy uznają ten pomysł który może się naprawdę sprawdzić .
|
31 Sty 2013, o 21:22 |
|
Chodząca legenda
|
Kontakt pewnie by ułatwiło, tylko za ... nie mogę znaleźć w słowniku j. polskiego co to znaczy "guild"
"Oficjalnie, w związku z natłokiem spraw, dziurą ozonową i topnieniem lodowców pomysł nie zostanie wcielony w życie, trafi na listę do zrobienia, z możliwym terminem realizacji pod koniec lutego... 2015r." _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
1 Lut 2013, o 08:57 |
|
Uczeń Heremona
|
Wytrawnym Smakoszom z s3 ten pomysł napewno się spodoba ^^
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
2 Lut 2013, o 22:30 |
|
Chodząca legenda
|
A jak sobie wyobrażacie ten pomysł od strony technicznej?
Gildia A ma sojusz z gildią B, gildia B ma sojusz z gildią C, gildia C ma wojnę z gildią A. Co wtedy?:> |
5 Lut 2013, o 11:22 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ja osobiście bym widział coś takiego jak Alianse. Czyli gildie mogłyby grupować się w większe sojusze. Czyli zamiast tego co teraz nazywamy sojuszem można byłoby wprowadzić coś takiego jak "pakt o nieagresji". Sojusze natomiast byłyby zarezerwowane dla większego systemu gildii, w którym każda członkowska gildia musiałaby zaakceptować dojście kolejnej gildii. Czyli mielibyśmy w takim aliansie np. cztery gildie i wtedy wojna wypowiedziana jednej gildii automatycznie byłaby wojną całego aliansu.
Wtedy czat, o którym mowa miałby ręce i nogi. Oczywiście jest to tylko moja niedopracowana wizja pisana na szybko na kolanie. _________________ ,,Szczęście to mit - stworzyliśmy go sami.'' |
5 Lut 2013, o 12:30 | |
Błądzący w Tunelach
|
Conrad napisał(a): Ja osobiście bym widział coś takiego jak Alianse. Czyli gildie mogłyby grupować się w większe sojusze. Czyli zamiast tego co teraz nazywamy sojuszem można byłoby wprowadzić coś takiego jak "pakt o nieagresji". Sojusze natomiast byłyby zarezerwowane dla większego systemu gildii, w którym każda członkowska gildia musiałaby zaakceptować dojście kolejnej gildii. Czyli mielibyśmy w takim aliansie np. cztery gildie i wtedy wojna wypowiedziana jednej gildii automatycznie byłaby wojną całego aliansu Gdyby to tak wyglądało to mogło by wejść w życie. |
5 Lut 2013, o 13:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Basfau napisał(a): Wytrawnym Smakoszom z s3 ten pomysł napewno się spodoba ^^ Bas, Wytrawni muszą najpierw zrozumieć o co chodzi w wypocinie bedącej 1 postem, żeby się spodobało Ja szczerze mówiąc nie rozumiem. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
6 Lut 2013, o 09:37 |
|
Uczeń Heremona
|
Maerle napisał(a): Basfau napisał(a): Wytrawnym Smakoszom z s3 ten pomysł napewno się spodoba ^^ Bas, Wytrawni muszą najpierw zrozumieć o co chodzi w wypocinie bedącej 1 postem, żeby się spodobało Ja szczerze mówiąc nie rozumiem. Chodzi o to, że oni nie mają sojuszy(więc pomysł mogą olać), a ty miałeś wybuchnąć śmiechem. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
6 Lut 2013, o 16:58 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mogą to zignorować.Kto to samo zdanie dajcie Kufelek.
Pozdrawiam Suyuten s4. |
7 Lut 2013, o 18:53 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A co ci da ten kufelek?
_________________ S5 - MO |
19 Lut 2013, o 18:21 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |