Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
obnizony drop
obnizony drop
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam kto jest za żeby przywróci drop z bosów bo gm juz nie maja sie czym sie zajmowac tylko utrudniają graczą gre
Poznane 96 luk s2 ^^ Bez kometarzy prosze Ostatnio edytowany przez dragon290 1 Lut 2013, o 20:29, edytowano w sumie 4 razy |
1 Lut 2013, o 19:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
jestem za tym zeby przywrocili drop
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
1 Lut 2013, o 19:56 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Kwi 2012, o 14:02 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem za zeby przywrocili drop taki jak byl
|
1 Lut 2013, o 19:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem za tym byś ogarnął kolory czcionki i porządnie formułował swoje myśli...
Chciałeś powiedzieć, że gm nie mają się czym zajmować bo drop obniżony? DAfuq? _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
1 Lut 2013, o 20:21 |
|
Administrator
|
Ja chcę żeby epik leciał z taką częstotliwością jak Martumal z Krzyżaka.
Z tym postem się podłącze tutaj, bo idealnie pasuje. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
1 Lut 2013, o 20:29 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Popieram w 100% post Rzuff'a. Od siebie dodam żeby epiki leciały z Herszta.
_________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
1 Lut 2013, o 21:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Obnizony drop-na s1-s4 nie mozemy tego porownac.To porownajmy do s5,byl od poczatku,obecnie aby rary z icha/babadka z wiadomych przyczyn osiagaja niskie ceny,typu 20-100k,bartaur,anabolik 250k+,po prawie 2 miesiacach rozgrywki moczary/fraxy trzymaja sie 150pl, 20-25 grudnai bylo to 200pl,obnizony drop sie sprawdza,ale jestem za jego dopracowaniem,juz nie wspomne o cenach rarow z duszkow,piro 500k,bez obnizonego dropa byloby to 100k?na esencje by sie przetapialo ten luk?
Pomysl oczywiscie na nie. |
1 Lut 2013, o 21:36 |
|
|
Cytuj: Witam kto jest za żeby przywróci drop z bosów bo gm juz nie maja sie czym sie zajmowac tylko utrudniają gracza gre Poznane słownik dużo nie kosztuje, radzę ci go zakupić bo tylu błędów to dawno już nie widziałem. CO do tematu jestem na nie: Wcześniej się wypowiedziałem _________________
Spoiler:
|
1 Lut 2013, o 23:20 |
|
|
po 1 powiedz gdzie widzisz błąd a po 2 nie musisz nic tu pisac
|
2 Lut 2013, o 00:33 |
|
Uczeń Heremona
|
przeciw
-obecnie można sprzedać rary za jakieś pieniądze. -ubranie się do 50 levela nie jest już tak banalne jak kiedyś, co zmusza nowych graczy do minimum wysilku. -esencja wreszcie jest coś warta. który to temat-ankieta o dropie? _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
2 Lut 2013, o 00:50 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |