Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Idea
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Sty 2013, o 20:12 Posty: 18 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mam taki pomysł za jak jest np:
15lv-10 pl 20-20 30-20 itd i mój pomysł polega na tym za jak wbijamy lv dostajemy jakis przedmiot zachecajacy nas do dalszej gry np: 10lv- 20lv 30lv 40lv _________________ Nick: MordercqMo Pro: Mo Lv: 39 Server: 5 Nick: Mordercqpvp Pro: Barba Lv: 19 Server: 5 Nick: MozeSolo Pro: Dr Lv: 18 Server: 4[/color] Jestem wredny i nie pomagam |
3 Lut 2013, o 10:52 |
|
|
Przedmioty masz z q - platyna to i tak dużo...
|
3 Lut 2013, o 13:49 |
|
|
Brak opisów pomysłu, brak konceptu, brak czegokolwiek TO NIE JEST POMYSŁ to jest zaśmiecanie forum.
Temat uważam do zamknięcia przez moderatora. |
3 Lut 2013, o 14:11 |
|
Walczący z drzewcami
|
chcesz przedmioty za wbicie lvl? moze NU epika?.. platyna to i tak jest juz bardzo duzo...
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
3 Lut 2013, o 14:15 |
|
Uczeń Heremona
|
przeciez za wbicie lv jest platyna... ponadto masz tyle przedmiotow z q i z bossow ze to byloby bez sensu ...
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
4 Lut 2013, o 21:37 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |