Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
IDEA arena
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Sty 2013, o 20:12 Posty: 18 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł:Proponuje by arena była jedna na wszystkich serverach jdna i ta sama
Dlaczego akurat tak ponieważ na arenie jest bardzo mało graczy nie ma z kim walczyc Krótko i na temat by MordercqMo _________________ Nick: MordercqMo Pro: Mo Lv: 39 Server: 5 Nick: Mordercqpvp Pro: Barba Lv: 19 Server: 5 Nick: MozeSolo Pro: Dr Lv: 18 Server: 4[/color] Jestem wredny i nie pomagam |
3 Lut 2013, o 21:05 |
|
Uczeń Simona
|
Następny "mądry" pomysł ._. Dobrze jest jak jest, a jeśli szukasz kogoś do walki na arenie szukaj na globalu/kurczaku.
_________________ Nope. |
3 Lut 2013, o 21:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Akurat jak na moje to to jest madry pomysł a pisać o nim w sumie nie ma co ;D.
Inna sprawa, że moze być to trudne do wprowadzenia. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
3 Lut 2013, o 21:15 |
|
Uczeń Simona
|
Chyba to było wałkowane na forum i nie przeszło dlatego, że by było za duże przeciążenie serwera czy cuś w tym guście ;d . Moim zdaniem nierealne do wprowadzenia.
_________________ Nope. |
3 Lut 2013, o 21:19 |
|
Uczeń Heremona
|
a mi się podoba
wkońcu będę mógł ukatrupić mojego kolege z s4 _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
3 Lut 2013, o 21:51 |
|
Zabójca Tilsai
|
było, spowodowałoby to duże obciążenie serwerów
_________________ We are all the same, players in the game. |
4 Lut 2013, o 12:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Basfau napisał(a): a mi się podoba wkońcu będę mógł ukatrupić mojego kolege z s4 Niedoczekanie....zjade cie na 102 _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
5 Lut 2013, o 11:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ogolnie o pomysle nie ma zbytni co pisac ale mi tez jakos sie tak spodobal.Ale nie otworzyc arene na caly czas trwania serwerow lecz tylko i wylacznie na czas turniej.Duze urozmaicenie i wiecej gracyz by bylo przede wszystkim na hlvl gdzie w turneju bierze max 10 osob czyli 5 par co jest malo.
aczkolwiek wiem ze to jest nierealne jak wiekszosc pomyslow fajnych trafnych i popieranych przez graczy (mowie ogolem) a przy tym jest wiecej roboty wiec moze tylko pomarzmy i czekajmy na kolejna odslone alair _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
9 Lut 2013, o 19:46 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jak są turnieje to gracz jest bardzo dużo a jeśli by było jeszcze z innych serwerów to nie można by było nawet wejść do gry .
|
10 Lut 2013, o 12:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
mat14 napisał(a): Jak są turnieje to gracz jest bardzo dużo a jeśli by było jeszcze z innych serwerów to nie można by było nawet wejść do gry . po twej wypowiediz sadze ze masz moze z 70 lvl mi chodzi o hlvl 90+ gdzie na turniejach jest malo osob _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
10 Lut 2013, o 13:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 92 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |