Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiany u Kowala
Zmiany u Kowala
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Lut 2013, o 19:29 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam poczytałem na forum troszke pomysłów lecz żaden nie jest podobny do mojego mianowicie:
1. Inspiracja jest ilosc mniej bogatych graczy którym równie zalezy na platynach jak innym lecz ich niestac. Mój pomysł polega na wprowadzeniu zmian u 'Kowala' . Mozliwosc sprzedaży rzeczy za platyny w mniejszym stopniu np jesl item można sprzedac za 100k lub 10platyn dlaczego niemozna zrobic mozliwosci jego sprzedazy za np 1platyna. bedzie to po 1 podnosic wartosc platyn sprzedawanych w grze i rowniez doda to mozliwosc sprzedania przedmiotu za platyne. prosze o opinie mojego temaciku. zapraszam rowniez do głosowania Ostatnio edytowany przez Kalfazio 6 Lut 2013, o 20:20, edytowano w sumie 2 razy |
6 Lut 2013, o 19:44 |
|
Zabójca Tilsai
|
idę 5 razy na wieżę i mam 30 platyn
_________________ We are all the same, players in the game. |
6 Lut 2013, o 19:47 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Do roboty na pole do Romana!
_________________ DobryChemik, Ryc, s3 - rośnie w siłę. |
6 Lut 2013, o 19:49 |
|
|
Napisałeś, że podneisie to wartość platyny- niby w jaki sposób? Zwiększona ilośc platyny i łatwośc jej produkcji spowodowałaby raczej jej spadek, to po pierwsze.
Po drugie, nikt nie zmusza do kupowania jej za kasę- za złoto tez można niedrogo kupić platynę (na s3 kosztuje ona około 7,5k sztuka). _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
6 Lut 2013, o 20:01 |
|
|
wprowadzenie Twojego pomysłu dokładnie tak jak to opisałeś spowodowałoby, że strzelam za 2-3 miesiące (może szybciej) gra Taern przestałaby istnieć ze względu na brak jakichkolwiek funduszy na jej dalsze funkcjonowanie. To tyle w temacie ode mnie
|
6 Lut 2013, o 20:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Lut 2013, o 19:29 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
mozna to zrobic rownież w sposób np wartosc przedmiotów 500k(łaczna) % sprzedaży u kowala ) i na dodatek mozliwosc sprzedania ich za 5platyn co jest równoznaczne z podniesieniem wartosci platyny za złoto!
|
6 Lut 2013, o 20:24 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Kwi 2012, o 19:48 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
1) Pomysł w zasadzie zadowalający wyłącznie tych, którzy nie kupują platyny za kasę.
2) Jak pisali poprzednicy, taka zmiana spowoduje dewaluację wartości platyny w stosunku do złota, co zadziała na niekorzyść tych, którzy kupują platę za kasę. 3) Jak słusznie również zauważono wyżej, pomysł z punktu widzenia Administracji gry jest nie do przyjęcia, bo spowoduje spadek zakupów platyny, a tym samym przychodów firmy. 4) Ostatniej wypowiedzi autora wątku, zwyczajnie nie jestem w stanie zrozumieć. A wracając do pkt. 3 - dyskusja ma charakter czysto akademicki, bo właściciele gry w życiu się nie zgodzą na dobrowolne obniżenie przychodów |
6 Lut 2013, o 20:32 |
|
Administrator
|
Kalfazio napisał(a): graczy którym równie zalezy na platynach jak innym lecz ich niestac. Platyna jest walutą dodatkową w grze. Jeśli kogoś nie stać, trudno.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
7 Lut 2013, o 00:52 |
|
Błądzący w Tunelach
|
rzuff napisał(a): Kalfazio napisał(a): graczy którym równie zalezy na platynach jak innym lecz ich niestac. Platyna jest walutą dodatkową w grze. Jeśli kogoś nie stać, trudno.. I ma być gorszy od innych? _________________ 'Just look at the flowers' |
7 Lut 2013, o 01:41 |
|
Uczeń Simona
|
Shaimen napisał(a): rzuff napisał(a): Kalfazio napisał(a): graczy którym równie zalezy na platynach jak innym lecz ich niestac. Platyna jest walutą dodatkową w grze. Jeśli kogoś nie stać, trudno.. I ma być gorszy od innych? Kto powiedział, że gorszy? Owszem, platyna to udogodnienie, ale da się żyć i bez niej. Znam kilka osób, które grały(grają) bez platyny i jakoś im to nie ciążyło... ponadto platynę dostaje się za dobicie określonego lvl-a, więc nie trzeba kupować. Jeśli nie chcesz wydawać pln na platynę- zawsze masz wirtualną walutę, dzięki której możesz zakupić platynę nie wydając nawet złotówki.... _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
7 Lut 2013, o 08:49 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |