![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pelerynka z herszta.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Mój pomysł jest taki, że z herszta mogła by dropić jakaś słaba pelerynka słabsza od tych np. u zohara
mój pomysł jest taki, ponieważ nie ma jeszcze praktycznie żadnej pelerynki na około -30lvl a w wyglądzie herszta ma on pelerynkę na sobie taka moja mała propozycja ![]() _________________ S2-łuk 36 lvl ![]() 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu. |
10 Lut 2013, o 21:47 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 10 Lut 2013, o 00:38 Posty: 43 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: tfujstary ![]() |
To podaj staty i wyglad
_________________ tfuj stary |
10 Lut 2013, o 21:49 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
peleryny są od 23lvl
_________________ We are all the same, players in the game. |
10 Lut 2013, o 21:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
a gdzie mogę znaleźć taką na 24 lvl???
---------- ok daje staty do niej +5 siły i zręczności +10 albo +20 hp i kondycji nie wysyłaj jednego posta pod drugim, używaj opcji 'edytuj'! - ironka _________________ S2-łuk 36 lvl ![]() 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu. |
10 Lut 2013, o 21:52 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Na 22 lv można znaleźć pelki dla klas magicznych. Sam chyba gdzieś mam taką.
|
10 Lut 2013, o 22:03 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Niestety, dla fizoli pelerynki poniżej 30lvl-a to unikaty
![]() Jest kilka takich na s1, ale są one jeszcze z dawnych czasów, gdy sprzęt nie był podpisywany nawet. |
10 Lut 2013, o 22:39 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Ja bym zaproponował :
80hp 10 wiedzy min lvl 20. _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
12 Lut 2013, o 00:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Matilon napisał(a): Niestety, dla fizoli pelerynki poniżej 30lvl-a to unikaty ![]() Jest kilka takich na s1, ale są one jeszcze z dawnych czasów, gdy sprzęt nie był podpisywany nawet. na s4 jest jedną sztuka na 100% bo łuk 28 lvl nosi pod turki a nie ma wygląd jak dla fizoli |
12 Lut 2013, o 00:45 |
|
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Mogl dac te okolo 20 punktow w moc/ w wiedze i dostac za to ilestam innych statow.
|
12 Lut 2013, o 01:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |