Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe ataki dla każdego
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lut 2013, o 14:33 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: WielkiArius Serwer: HardCore |
Rycerz:
Atak Zakonny Rycerz dzięki swej koncentracji skupia wokoło siebie moc.Sumuje ona obrażenia broni całej drużyny i skupia na broni wykonawcy ataku(nie zabiera obrażeń z broni). koszt: 120 kondycji 60 many trudność 60 warunek: walka drużynowa/co najmniej dwie bronie/32 lvl ---------------------------------------------------------------------------------------- Mag VOODOO Mrożący strach Mag wzywa duchy które paraliżują strachem przeciwnika przez co dwie tury nie może wykonywać ataków a jego strefy obrony słabną o połowę. koszt: 40 kondycji 130 many trudność 75 warunek: 32 lvl/przeciwnik posiada min 1000 PŻ. ---------------------------------------------------------------------------------------- Barbarzyńca Rozpierducha Barbarzyńca wścieka się tak bardzo że zadaje obrażenia o 1/4 wartości jego broni na 1 turę. koszt: 100 kondycji 100 many trudność 80 usuwa 1 PA na czas całego pojedynku. warunek: 32lvl/założona broń/tylko broń o max wartości 20 000 złota. ---------------------------------------------------------------------------------------- Druid Przekierowanie całkowite Druid swą magiom przekierowuje 100 kondycji PŻ i many do wybranej postaci od swego wroga. koszt: 250 many trudność 70 warunek: 32 lvl/przeciwnik ma więcej niż 400 PŻ many i kondycji. ---------------------------------------------------------------------------------------- Sched Nieskończone cięcie Sched zwiększa swą szybkość przez co zadaje ataki dwa razy szybciej. Podwaja to moc ataków zadawanych przez niego. koszt: 1/5 swej kondycji 50 many trudność 60 warunek:Założona broń jednoręczna/32lvl. ---------------------------------------------------------------------------------------- Mag ognia Ogniste tornado Mag wzywa dusze które wirując wytwarzają tornado.On natomiast strzela w nie ognistą kulom.Tornado podpala przeciwnika przez co traci ok. 500 PŻ. Od tej pory do końca walki dostaje on co turę obrażenia od ognia i jest on wrażliwy na ogień. koszt: 100 kondycji 120 many trudność 45. warunek:założony kostur/32lvl. ---------------------------------------------------------------------------------------- Łucznik Strzał nie do obrony Łucznik celuje tak precyzyjnie jak potrafi cięciwa zostaje naciągnięta i strzela. Tego strzału może uniknąć tylko mistrz.Obrażenia są zawsze celne i osiągają 250 na 32 lvl. koszt: 70 kondycji 20 many trudność 90 warunek: założony łuk/32lvl. ---------------------------------------------------------------------------------------- _________________ Duneb Druid 41 i nie przestaje rosnąć |
12 Lut 2013, o 15:37 |
|
Chodząca legenda
|
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
12 Lut 2013, o 15:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
Administracja ma wymyslone nowe umki. A Tobie polecam slownik.
|
12 Lut 2013, o 16:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hahaha koles wez mi powiedz co brales zanim zalozyles ten temat?
_________________ Aet s5 Sheed 91 lvl, start 12.12.2012- 28.03.2013 ban Ryc 73 Aett Being online for too long can kill. |
12 Lut 2013, o 16:09 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 21 Mar 2012, o 16:38 Posty: 112 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Maydox |
Moze niektore pomysly na animacje zostana wykorzystane przy tworzeniu klas, ale przy takim wprowadzeniu "atakow" byloby bardzo duzo koksow.
Popieram kolegow slownik warto zakupic. |
12 Lut 2013, o 16:32 |
|
Uczeń Heremona
|
@topic dla ciebie złoty kruk za "boski" temat
Spoiler:
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
12 Lut 2013, o 16:38 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Magnusblade napisał(a): Mag VOODOO Mrożący strach Mag wzywa duchy które paraliżują strachem przeciwnika przez co dwie tury nie może wykonywać ataków a jego strefy obrony słabną o połowę. koszt: 40 kondycji 130 many trudność 75 warunek: 32 lvl/przeciwnik posiada min 1000 PŻ. haha to mnie rozwaliło najbardziej Chłopie zmień dilera |
12 Lut 2013, o 18:02 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Sty 2013, o 13:05 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Magnusblade napisał(a): Druid Przekierowanie całkowite Druid swą magiom przekierowuje 100 kondycji PŻ i many do wybranej postaci od swego wroga. koszt: 250 many trudność 70 warunek: 32 lvl/przeciwnik ma więcej niż 400 PŻ many i kondycji. Słowo "magiom" mnie rozwaliło i do tej pory mi się śmiać chce xD A na poważnie to według mnie umki niedopracowane, bo po co barbie kolejna umka zwiększająca atak ? Jeszcze strata 1PA na całą walke, a umka trwa 1 runde i jeszcze ta trudność... Reszta umiejętności nie lepsza, ale nie będę wymieniał błędów które widać gołym okiem... Oczywiście polecam słownik |
12 Lut 2013, o 23:37 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Krótko mówiąc - ale głupie. Ja jestem łukiem i bym z tej umki nie skorzystał:D
_________________ Jam jest Nagini |
12 Lut 2013, o 23:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przebrnąłem, pochyliłem się, przeanalizowałem, załamałem ręce.. Aż sam się sobie dziwię, że zachciało mi się odpisywać...
Magnusblade napisał(a): Łucznik celuje tak precyzyjnie jak potrafi cięciwa zostaje naciągnięta i strzela. ---------------------------------------------------------------------------------------- Łał. Świetne. Magnusblade napisał(a): Druid Druid swą magiom przekierowuje 100 kondycji PŻ i many do wybranej postaci od swego wroga. koszt: 250 many trudność 70 ---------------------------------------------------------------------------------------- Szkoda, że nie przekierowuje swojom magiom całej kondy. W tej umiejentnościi najfajofszy jest balans pomiendzy manom zuzytom, a oczymanom po przekierowaniu. Magnusblade napisał(a): ---------------------------------------------------------------------------------------- Barbarzyńca Rozpierducha Barbarzyńca wścieka się tak bardzo że zadaje obrażenia o 1/4 wartości jego broni na 1 turę. ---------------------------------------------------------------------------------------- A na to to już mi brakło słów. Chłopina się napocił pisząc więcej niz dwa zdania i tylko dlatego byłem miły w swojej recenzji. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
13 Lut 2013, o 17:18 | |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |