![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zakładanie postaci
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 21:01 Posty: 232 Miejscowość: Świniarsko Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy ![]() |
Siema.
Mam pomysł aby do gry wprowadzić coś takiego: http://scr.hu/0whs/fbbjn Proponuje to bo na informie pytali sie jaka plec to meska(lol,nie?) _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
|
13 Lut 2013, o 15:59 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
do szkoły albo krowy doic
|
|
13 Lut 2013, o 16:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
nie znac znakow plci ?? idz do szkoly tak jak @up powiedzial...
_________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
|
13 Lut 2013, o 19:34 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Cytuj: bo na informie pytali sie jaka plec to meska(lol,nie?) Zakłdam że to Muszek ![]() _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
13 Lut 2013, o 22:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 21:01 Posty: 232 Miejscowość: Świniarsko Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy ![]() |
Basfau napisał(a): Cytuj: bo na informie pytali sie jaka plec to meska(lol,nie?) Zakłdam że to Muszek ![]() basfau błąd,Jabro i Kacper Morda _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
|
14 Lut 2013, o 08:14 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 19:08 Posty: 145 Miejscowość: Kielce Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy ![]() |
Te znaki są logiczne wątpię że ktoś popełnił błąd.... Ogarnij się pisząc do innych użytkowników "morda"
|
|
14 Lut 2013, o 13:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Ten Kacper nazywany jest Morda, lub to jego nazwisko.
Idzcie na priv z rym pisaniem. |
|
14 Lut 2013, o 13:39 |
![]() |
|
![]() |
||
To tylko pomysł....nie trza od razu mi spamowac jaki debil jestem
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
|
14 Lut 2013, o 19:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 19 Cze 2012, o 20:24 Posty: 16 Miejscowość: Więcbork Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy ![]() |
barnostary napisał(a): To tylko pomysł....nie trza od razu mi spamowac jaki debil jestem Ale przecież jesteś,to co się czepiasz o pisanie prawdy? ![]() _________________ MrSilent,łucznik 83-S4 ![]() |
|
15 Lut 2013, o 15:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
Jak Twój kolega nie ogarnia znaków płci, to niech nie zaczyna gry, bo przypuszczam, że jego mózg tego nie wytrzyma.
_________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
|
15 Lut 2013, o 16:07 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |