Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
VD - zmiana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Istnieje umiejętność taka jak: Aura cienia
O ile wiem to celność i szansa obrony zmniejszona u wroga o X% = zwiększeniu o X% celności i szansy obrony u napastnika. Więc gdyż VD nie ma żadnego buffa to zmieńcie Aurę cienia jako debuff grupowy na buffa grupowego (nazwy nie wiem jak wymyślić). Pomoże to VD w celności u drużyny i nie będzie zależało od wiedzy i obrony psychicznej u wroga tylko wiedzy u napastnika (czyli VD). |
25 Lut 2013, o 21:23 |
|
Uczeń Heremona
|
Aura sprawdza się bardzo dobrze, nie widzę powodu by ją zmieniać.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
25 Lut 2013, o 21:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zgadzam się. Aura jest zajebiaszcza. Osłabienie ataku i obrony, podwyższa DMG z UC. Czego chcieć więcej, oprócz grupowych korzeni?
|
25 Lut 2013, o 22:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ryc ma rozkaz i starczy.
|
25 Lut 2013, o 22:28 |
|
Zabójca Tilsai
|
twoje pomysły są niebezpieczne dla otoczenia
_________________ We are all the same, players in the game. |
26 Lut 2013, o 00:47 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
koperek napisał(a): twoje pomysły są niebezpieczne dla otoczenia dla ziemi, jowisza i taerna _________________ Ostlor / HC W grze od 01.03.2012 |
27 Lut 2013, o 08:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale aura cienia nie zmieni sie co do % zmienianej celności. NP teraz z aura trafiasz o 10% celniej to jak by sie zmienilo to tez by nadal dzialalo ze walisz o 10% celniej, tylko ze % na szanse trafienia uroku (buffa jesli zmieni) bedzie taki sam na PA, a nie w zaleznosci obrony psychicznej
|
27 Lut 2013, o 16:42 |
|
Uczeń Heremona
|
aura zmniejsza atak dystansowy, takie to słabe ? ze szpilką na fyo zmniejsza trafność nawet do 10-20%
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
27 Lut 2013, o 17:32 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Czep Ty się lalki albo czegoś tam innego Ale aure to Ty zostaw w spokoju
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
27 Lut 2013, o 22:28 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Matilon napisał(a): Zgadzam się. Aura jest zajebiaszcza. Osłabienie ataku i obrony, podwyższa DMG z UC. Czego chcieć więcej, oprócz grupowych korzeni? Grupowej ochronki?:) _________________ tfuj stary |
28 Lut 2013, o 23:10 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |