Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"%"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Proszę o zmianę % ponieważ gdy przeciwnik trafia mi na 6% z podpalenia a ja nie trafiam na 89% ze szpilki. Powinno zrobic się jakieś przedziały % na które można trafiac albo chociaż % poprawic tak aby nie trafiało się na % "mikrusy" a na duże % się trafiało ponieważ pvp można olac ale na turkach te % są naprawdę ...
Sory za błędy. |
27 Lut 2013, o 16:18 |
|
Uczeń Heremona
|
to ja mam takie pytanie odnoście %, skoro w "./stats" sa podzielone co 10, to czy mamy taka sama szanse trafienia na 79% i 70%?
_________________ _______ |
27 Lut 2013, o 16:26 |
|
|
Wczoraj widziałem szpile na 13% i 16%, na turku dla druidów który był już kawał czasu temu korzenie na 8%, widziałem też jak koleś trafiał minimum raz na runde atakami na 10% tzn dawał cały czas taką samą taktyke i pomimo 10% trafiał przynajmniej 1/5 ...
dziękuje za uwage jak widać procenty działają coraz lepiej |
27 Lut 2013, o 16:26 |
|
Chodząca legenda
|
Zapomniałeś dodać, że jak ty trafisz na 6% a ciebie nie trafiają na 89% to już jest ok
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
27 Lut 2013, o 16:27 |
|
Pogromca Valdaroga
|
czy ja dobrze rozumiem, że ten 'pomysł' polega na tym żeby wszystkie wartości poniżej ilu? 20%? były w taernie automatycznie równe 0%, a powyżej 80% - 100%?
no przecież to się ani kupy nie trzyma ani nie zmniejszy narzekania... @max nie, szansa na trafienie jest taka jak wyświetla się podczas ataku. wyniki /stats są tak pogrupowane dla ułatwienia i większej czytelności (hmm ^^). |
27 Lut 2013, o 17:03 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dobra wam się podoba a mi nie a poza tym nie miałem sytuacji w której trafiam na 6%
|
27 Lut 2013, o 18:44 |
|
Uczeń Heremona
|
1% to nie 0%, a 99% to nie 100%
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
27 Lut 2013, o 18:56 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |