![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe rarki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Witam czy jak zrobiliście nowe rarki po upie z konstruktorami i weszedł nowy rar od modli mieczyk a ja mam pomysł żeby zrobic ulepszona wersje Derengila
![]() Mianowicie miecz nosił by nazwę Szczerbot wiem nazwa dziwna ale to tylko mój pomysł lub Derengil II (na 44 lub 46 lvlu można było by go założyć !) leciał by z lub Ducha Energii lub innego lepszego Boska a dodawał by: Wymaganie nie ma wymagań tylko lvl ![]() Obrażenia: 80 lub 86 Siła: 11 Zręczność: 9 Moc: 9 Wiedza: 11 Kondycja 66 22 Hp Proszę o szczególne rozpatrzenie! _________________ Lolkuś (Sheed powrót do korzeni ) Server1 Nie znaczy że jesteś słaby to nic nie umiesz każdy jest coś wart... Mój pierwszy Poradnik ![]() viewtopic.php?f=99&t=24928 |
28 Lut 2013, o 17:38 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 21 Sty 2013, o 23:05 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Moim zdaniem pomysł zupełnie bezsensowny... Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak wprowadzenie "czegoś takiego" wpłynęło by na rynek cenowy rar'ów, przykładowo lawina z wenda.
_________________ Gothar Druid s3 "Łowca Czempionów" |
28 Lut 2013, o 18:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Śmieszne to coś ma o wiele za dzuo statystyk jak na taki lvl i obra wywalone w kosmos - chyba ktoś tu nie grał rycem, na dodatek więcej wiedzy niż w epiku - skad wiesz że nie ma broni dla ryca? Może z silnego konstruktora leci??
|
28 Lut 2013, o 18:44 |
|
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Smoczy Gnat, Miecz Pinari, Lawina, Istav, Derengil, Tężec, nadal mało ?
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
28 Lut 2013, o 18:47 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Sie 2012, o 13:36 Posty: 206 Podziękowano: 195 razy Otrzymanych podziękowań: 257 razy Nick w grze: EpikDrut ![]() |
Co do malo to nie ma zbroi dla maga na nizszy niz 60 lvl... a raczej ze slabego konstrukta sie nie zanosi za to silny na 100% bedzie dawal silniejsze niz na 50 lvl ;/
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy ![]() Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
28 Lut 2013, o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |