Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
mam nowy pomysł na Q !
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Mar 2013, o 13:45 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Q by sie nazywał zdradziecki prżyjaciel którego głównym bohaterem by był Simon który oszukał cie wysyłając do jaskini po paczke z ziołami a następnie kazał upokorżyć ratusz i Arana sapera który został przez niego uwięziony w zrujnowanej wieży gdy chciałeś go uratować zaatakował cie Simon (1200Hp) Walka toczy się spokojnie a następnie atakuje cię Generał utoru (1200Hp) który okazał się jego Bratem a następnie po pokonaniu Simona i Agęta utoru uwalniesz Arana sapera a po tym meldujesz warhormowi prżebieg wydarżeń nagroda za Q (20k exp i 100k złota + Nwoy Rar o nazwie szpon ) jest to wielki szpon z którego jest wyżeżbiony łuk (24 pz.) wymg pz do Q (24)
|
4 Mar 2013, o 21:29 |
|
Uczeń Heremona
|
Zajrzyj do słownika ortograficznego. Taki niedopracowany q nawet się nie przyjmie.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
4 Mar 2013, o 21:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
nawet fajne streszczenie, ale dopracuj to np dialogi itp
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
4 Mar 2013, o 21:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
no nie wiem :/ i co po tym q by simona nie bylo ???
niekturzy nie zrobili q w matni :/ wiec moze jakiejs wymaganie ?? inne _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
4 Mar 2013, o 21:40 |
|
Uczeń Simona
|
@Zakrzew kurde jak wchodzisz na forum to weź do ręki słownik ortograficzny i naucz sie budować spójne zdania bo jak widze twoje posty to mnie krew zalewa...
Wysłane z mojej über maszynki do mielenia mięsa za pomocą Tapatalk _________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
4 Mar 2013, o 22:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Już wysyłam linka do tego tematu Torgowi na priv, quest elegencki i przemyślany, dobrze dobrane staty przeciwników i fascynująca fabuła. Nic tylko wprowadzać. Myśle że ten Q bardzo dobrze wkomponuje się w Epizod 2 XD
_________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
5 Mar 2013, o 03:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja bym tylko popracował nad głębią osobowości postaci.
Dlaczego Simon Cię oszukał? Może jest zmuszony do niecnych czynów, bo jacyś smutni panowie zagrozili mu, że jeśli nie będzie współpracował, to wyjawią wszystkim jego tajemnicę, że pierdzi uchem. A czy jego brat jest na pewno jego bratem? Może w dzieciństwie został porwany przez gang oszukujący Taernijczyków na paczkach z ziołami i ci wychowali go jak własne dziecko i nauczyli swojej tajemnej sztuki? Ten quest ma ogromny potencjał... |
5 Mar 2013, o 03:48 |
|
Mistrz Gry
|
Już zabieram się za jego wprowadzanie, piękna robota nic dodać nic ująć
_________________ |
5 Mar 2013, o 12:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
az chce sie go zrobic, questowałbym
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
5 Mar 2013, o 14:21 |
|
Uczeń Heremona
|
Przyznaję, padłem przed efektem ^^
Chociaż nie lepiej jakiś inny item zamiast łuku np bluza dla magów ? _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
5 Mar 2013, o 14:37 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 108 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |