Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[Idea] Prośba do kolorowych.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam. Od kąd zakupiłem tableta działa mi taern, ale nie do konca sprawnie. Brakuje mi ikonki wyslania wiadomosci na chacie (ta ikonka jest na bocznym). Utrudnia to gre gdyz musze wysylac koperte. nie zajmie tez duzo czasu wprowadzenie tego.
Dziekuje i pozdrawiam. _________________ Lvl:132 Na Ostatnio edytowany przez Podwójny, 3 Kwi 2013, o 15:21, edytowano w sumie 1 raz |
21 Mar 2013, o 20:20 |
|
Uczeń Heremona
|
To nie wina kodu Taernu tylko Androida i oprogramowania Google. To samo masz w Chrome - wpiszesz "ą" na czacie i kasuje Ci całą wypowiedź.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
21 Mar 2013, o 21:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Wystarczy przycisk wyslij i bd dzialac, wiem ze to bledy w kodach. 1przycisk nic wielkiego
_________________ Lvl:132 Na |
21 Mar 2013, o 22:23 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 60 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |