Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Priv
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Czy mozna by zrobić tak, żeby była możliwość automatycznego ustawienia konkretnego nicka na privie po kliknięciu na owy nick?
Czasem jest tak, że wystawi sie oferte na handlu. Jak ktoś odpisuje to na privie trzeba wpisywać nick recznie. Jeśli napiszą 3 osoby to nie ma opcji żeby to ogarnąć, tym bardziej że te nicki potrafią być dość skomplikowane. Czy nie mozna wprowadzić takiej możliwości jak przy kliknięciu na nick na czacie ogólnym? |
30 Mar 2013, o 23:41 |
|
Uczeń Heremona
|
Można wybierać nicki strzałkami w góre i w dół.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
30 Mar 2013, o 23:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
jak? ja nie moge...jak mam 3 osoby na priv to nie moge strzalkami operować
|
31 Mar 2013, o 00:01 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Kilkasz w pole, w którym wpisujesz nick i wiadomość, a następnie zmieniasz nicki klikając strzałkami w górę i dół. Wypróbuj rozmawiając z dwoma osobami, żebyś miał jakie nicki zmieniać.
|
31 Mar 2013, o 00:10 |
|
Administrator
|
Duchiii napisał(a): jak? ja nie moge...jak mam 3 osoby na priv to nie moge strzalkami operować Wszyscy mogą, możesz i Ty. Strzałkami góra/dół wybierasz osoby z którymi rozmawiałeś (wystarczy nawet jak oni napiszą, od zalogowania lub użycia /clear). Warunkiem jest aby pole czatu prywatnego było aktywne (migał tam znak pisania | ). _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
31 Mar 2013, o 00:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ok juz czaje:)
|
31 Mar 2013, o 23:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
więc zamykam.
|
31 Mar 2013, o 23:46 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 97 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |