Strona 1 z 5 |
[ 46 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Regeneracja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Nie wiem czy byl taki pomysl, szukajka niczego nie wyplula.
Druidowi regeneruje się co rundę, 5% many a zarazem regeneruje mu sie takze zycie (leczenie). Moim pomysłem jest regeneracja zycia co runde. Kazda osoba ma 1% regeneracji życia co rundę, nie byłyby to wielkie ilości, jednak niwelowalyby ogromną przewagę druida w pvp. Ewentualnie mogłoby byc 2% co rundę dla każdej profesji, i 1% dla druida z racji leczenia. Przekażcie tutaj swoje opinie na ten temat, moze akurat cos z tego wyjdzie. PS Nawet gdyby miał ktos 5k hp to 1% co rundę to jest to 50 zycia co rundę-male wartości ale jednak poprawiły by to szansę z druidem.... no i w koncu skoro wraca nam kondcja, to siły życiowe tez powinny-gojenie ran. No nic piszcie co myślicie, i nie zhejtujcie mnie bardzo za to _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
12 Kwi 2013, o 15:30 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No 1% i leczenie? Druidzi biją najmniej więc powinno być równo rozwaliliście druida 4x jeszcze 5? Gorsze korzenie mniej wchodzą 20% mniej szansy na wejscie uroku Leczenie więcej many Osy na 3 pa a inne profy zabierają minimalnie 4 jak wgl zabierają..
_________________ tfuj stary |
12 Kwi 2013, o 15:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Muszę przyznać jak dla mnie dość ciekawy pomysł godny zainteresowania się nim . Uleczyć się z tego raczej nie da ale minimalnie pomoże w walkach każdej provie nawet Dr bo za darmo mu coś urośnie hp.
_________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
12 Kwi 2013, o 15:44 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Igorski, mysle ze skoro to piszesz powinieneś wiedzieć, ze gdyby nigdy nie wprowadzono tych zmian żaden rycerz z epikiem nie byłby w stanie rozwalic druida. Ba nikt nie byłby w stanie po utracie 4 PA i leczeniu druida w sporo większym stopniu a na dodatek za mniej many.
Druid nadal ma dobrze, z korzeniami za dobrze wyłączając całkowicie jedna strefę ataku, czemu to ja mam sie ubierać na niego a on na mnie nie? Ale to inna kwestia, nie offtopujmy. Pomysl zanim napiszesz. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
12 Kwi 2013, o 15:52 |
|
Uczeń Simona
|
O ile pamiętam taka regeneracja była na samym początku taerna, została wycofana chyba z powodu rycerza który na wysokim lvlu (wtedy chyba koło 40 ) mógł regenerować sporo hp.
_________________ Krzychuw - Rycek 118 lvl s1 |
12 Kwi 2013, o 16:14 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Chyba rzartujesz... bezsens, jesli tak ciekawe ile to % bylo.
_________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
12 Kwi 2013, o 16:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
Co za pomyls wgl jeżeli uważasz ze dr ma ciekawie w pvp sie mylisz -.-
Po co regeneracja 1 % z 5k jak powiedziales 50 a jak ktos ma 2 to rozumiem 20 ? 5k hp nikt raczej nie ma a dr raz cie walnie i spadnie 200 nawet odejmujac te 20 masz 180 trafi 5x to masz 5x 200 = 1000 - 20x5 =100 co daje 900 ?? Nie uważam ze przejdzie po 2 masz bufy gildyjne .... Jestem na nie _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
12 Kwi 2013, o 16:29 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jesli nie 1% moze byc to wyższa wartosc, choćby 5% ale nie byłem pewien czy to nie za dużo. Logiczne myślenie sie kłania. Poza tym nawet male wartości potrafia ratować skórę.
_________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
12 Kwi 2013, o 16:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
A barba ??? widze zaczoles przyklad 5k hp
Wiec barba co sadzi hity po 1-2k (jak epik set po 3 czasem 4* z krtyami ) to 50 bedzie nic a nawet 5 to za malo lepiej wziasc buffy masz 7 % _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
12 Kwi 2013, o 16:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Istnieje buff z regeneracją hp? Fajnie, a gdzie go dostać?
Taka regeneracja może wejdzie, może nie. Jeśli będzie, to w psychorarach. Trzeba czekać aż oddadzą do użytku nowe instancje wraz z bossami - może będzie coś ciekawego? |
12 Kwi 2013, o 16:42 |
|
Strona 1 z 5 |
[ 46 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |