Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pet-ataki i deff
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Yo.
Wpadłem na pomysł sprawdzania atakkow i obrony pecika. Gracz wpisuje sb komendy: /stats-na ataki /statsd-na obrone Mój pomysł polega na wprowadzeniu tego samego,ale dla peta : /statsp-na ataki peta /statsdp-na obronne peta Jak ktoś nie zrozumiał to chodzi o to, żeby pokazać jak trafiał/broonił sie pet. To tyle. Pozdro _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
21 Kwi 2013, o 18:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Za
z regulaminu: Cytuj: c) Nie spamuj (nie pisz postów w stylu "Jestem za", od głosowania są ankiety; oraz nic nie wnoszących komentarzy typu "żal", "głupi temat", wstawianie wyłącznie uśmieszków, itp). - ironka EDIT: Yep, mój błąd ;P Narzędzie sprawdzające czy nic (szczególnie) nie odbiega od normy na pewno się przyda _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione Ostatnio edytowany przez Wallace, 22 Kwi 2013, o 12:21, edytowano w sumie 1 raz |
21 Kwi 2013, o 19:02 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Kwi 2013, o 15:00 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Za.
_____________ Voodooxus Czarni Rycerze s3 kolejne takie posty będę nagradzać ostrzeżeniami. a kolor zielony jest zarezerwowany dla moderatorów - ironka _________________ nick: DaveGrot lvl: 49 rośnie gildia: Templariusze serwer: 3 Dopóki wygrywasz, jesteś wygranym wszystkich przegranych... |
21 Kwi 2013, o 20:10 |
|
Uczeń Simona
|
EDIT przepraszam, źle sobie przeczytałem...
_________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... Ostatnio edytowany przez Eduardoo, 21 Kwi 2013, o 21:19, edytowano w sumie 1 raz |
21 Kwi 2013, o 21:10 |
|
Uczeń Heremona
|
Ale on nie chce mieć wpływu na ataki i obronę peta tylko móc komendą sprawdzić jak wyglądają jego statystyki ataków/obrony... tak jak można zrobić z własną postacią.
_________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
21 Kwi 2013, o 21:12 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 112 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |