Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Waga
Waga
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Szukałem w szukajce i chyba nie było. Chodzi o to,
aby wagę przedmiotów questowych zablokowanych w handlu zmniejszyć do 0. Np. Mamy kilka q wziętych i kilka przedmiotów z nich o łacznej wadze 50-200załóżmy, a chcemy sobie na halit pochodzić. screen shot low lvla (i low wagi) _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 23:20 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No całkiem ciekawy pomysł.
|
28 Kwi 2013, o 23:27 |
|
Chodząca legenda
|
Niektóre przedmioty mają symboliczną wagę 1, inne z questów czy zleceń specjalnie ustawioną dość dużą, w skrajnym przypadku kula u nogi zapycha cały plecak. Mnie się wydaje, że jest dobrze. Jak questa nie chcesz kończyć - możesz napisać o skasowanie przedmiotów.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
28 Kwi 2013, o 23:34 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
PJK napisał(a): Np. Mamy kilka q wziętych i kilka przedmiotów z nich o łacznej wadze 50-200załóżmy, a chcemy sobie na halit pochodzić. Chyba musiałbyś mieć wzięte wszystkie możliwe questy w tej grze żeby sie zapchać przedmiotami (o wadze 1) do 50-200 a i tak nie wiem czy by dało rade tyle nazbierać pomijając tą "kulę u nogi" czy o czym tam Szymdaro wspominał (chociaż z samej nazwy i znaczenia waga dobrana jak na moje właściwie) _________________ s3 Racja jest jak dupa każdy ma swoją. Don't hate the player, hate the game! Czarne pole powinno zmuszać ludzi do walki |
28 Kwi 2013, o 23:49 |
|
Zabójca Tilsai
|
ciesz się że prawie wszystkie przedmioty questowe ważą 1, gdyby waga była realna to większość z nich byłaby znacznie cięższa
_________________ We are all the same, players in the game. |
29 Kwi 2013, o 11:43 |
|
Uczeń Simona
|
Ja bym zmiejszył chociaż by wagę beczki z questu tragarz gdyz wazy ona z tego co wiem 200:)
_________________ |
29 Kwi 2013, o 15:58 |
|
Uczeń Simona
|
Nie przydatny pomysł
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
29 Kwi 2013, o 16:59 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 134 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |