Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie na kase dla 26lvl'i+
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mój pomysł polegał by na tym żeby stworzyć zlec na kase dla małych lvl zlecenie polegało by na tym iż:
Bierzemy je od strażnika Trętis. <Strażnik> Witaj obywatelu chciałbyś zarobić? <Player> Jasne,na czym polega twój problem? <Strażnik> Wczorajszego wieczoru na karczmę napadło kilku bandytów (5). Masz odwagę zmierzyć się z nimi? <Player> Pff,nie straszne mi żadne chłystki jasne że ich załatwię,za opłatą oczywiście Zadanie: Etap:1 Znajdź i zlikwiduj drużynę okrutny bandyta w krainie Wymarła osada w okolicy kopalnia. (5x wzmocniony bandyta 900 hp każdy) Etap:2 Znajdź i zlikwiduj drużynę: Szpiedzy bandytów 2x po 3 moby (łucznicy). Każdy miałby po 750 hp. Po ich zabiciu powinniśmy znaleźć skrzynie znajdowały by się tam pieniądze ukradzione z karczmy.Pierwsza grupka była by w innym miejscu. Grupa 1 znajdowała by się w jaskini za ogrami. Grupa 2 znajdowała by się w komnacie niedaleko herszta. Gdy powybijamy wszystko do zlecenia idziemy do strażnika od którego braliśmy zlecenie i oddajemy mu złoto Wykonałeś zlecenie otrzymałeś 30000 złota i 3500 doświadczenia czas oczekiwania do kolejnego zlecenia 480 min. Czas na wykonanie zlecenia 30min.Wymagany poziom do zlecenia:26. Myślę że po poprawce się spodoba _________________ MrLubięgryź brb 28 ave oro i turki To, że się do Ciebie uśmiecham wcale nie znaczy że Cię lubię. Mogę na przykład wyobrażać sobie, Ciebie stojącego w płomieniach :] Ostatnio edytowany przez Szatann 28 Kwi 2013, o 14:41, edytowano w sumie 2 razy |
28 Kwi 2013, o 12:53 |
|
|
Gdzie jest podany coldown(czy jak to się nazywa)?
40k złota za grupke 5x900 hp? na 30 lvlu we 2 ludzie biją duszki/wieże więc to nie będzie dla nich żaden problem, tak wiem że zlecenie jest na 26 lvl Na tym lvlu masz inne możliwości: -małże oraz halit |
28 Kwi 2013, o 13:15 |
|
|
No,może przesadziłem z tym 40k ale za 25 powinno być ok.
_________________ MrLubięgryź brb 28 ave oro i turki To, że się do Ciebie uśmiecham wcale nie znaczy że Cię lubię. Mogę na przykład wyobrażać sobie, Ciebie stojącego w płomieniach :] |
28 Kwi 2013, o 13:21 |
|
Uczeń Simona
|
nie przejdzie, nie podoba się mi, za dużo złota, za mały wysiłek, dno
_________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 13:22 |
|
Duma Forum!
|
nie obiecuję, że będzie to na 26 lvl ale w kolejnym upku poza balansem flaszek będę chciał się zająć stworzeniem zlecenia podobnego do tych na sztabkę złota ale dla lvl 30-40. oczywiście nagroda będzie proporcjonalnie niższa.
|
28 Kwi 2013, o 13:24 |
|
Administrator
|
Jeśli chcesz zrobić fajne zlecenie dla małych lvli to pomyśl nad zwiększeniem trudności, możesz dać większy cooldown i trochę większy zarobek.
Skup się przede wszystkim na większym skomplikowaniu (i nie chodzi mi o trudność przeciwników), więcej skrzynek, więcej miejsc do odwiedzenia. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
28 Kwi 2013, o 13:27 |
|
Uczeń Simona
|
rzuff napisał(a): Jeśli chcesz zrobić fajne zlecenie dla małych lvli to pomyśl nad zwiększeniem trudności, możesz dać większy cooldown i trochę większy zarobek. Skup się przede wszystkim na większym skomplikowaniu (i nie chodzi mi o trudność przeciwników), więcej skrzynek, więcej miejsc do odwiedzenia. Nie słuchać go chce to niech sam sobie chodzi z mapki na mapkę _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 13:40 |
|
Duma Forum!
|
przy zleceniu na sztabki trzeba się nałazić i w dodatku trochę różnych mobków natłuc - tu będzie podobnie, zwłaszcza, że to jest wciąż poziom dla wielu graczy, by zapoznać się jeszcze z tym co oferuje gra. dlatego spacerowania będzie sporo i cooldown również nie mały ale nagroda na pewno satysfakcjonująca na tym poziomie.
|
28 Kwi 2013, o 13:43 |
|
|
Postaram się ulepszyć pomysł aż sie HM w głowie zakręci
_________________ MrLubięgryź brb 28 ave oro i turki To, że się do Ciebie uśmiecham wcale nie znaczy że Cię lubię. Mogę na przykład wyobrażać sobie, Ciebie stojącego w płomieniach :] |
28 Kwi 2013, o 14:26 |
|
Uczeń Heremona
|
Ubić kilka mobów, które nie mają więcej niż 1k hp i uzyskać 40k gold... Bajkowo.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
28 Kwi 2013, o 19:41 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 77 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |