Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zwoje na Drop
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Chodzi o to ze np. u kowala dajemy 2 martumale i robi nam zwój za np 15k ktory dodaje % na drop rarów czyli np 2 martumale=3% 2 czengi=7%
I tyle i mozna robic dopiero od rarów z krzyżaka. Taki zwój działa do 5 min zeby nie bylo ze biją np. jaskółke i na minute ... _________________ GruVood 27 lvl S4 NIE GRAM |
4 Maj 2013, o 12:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł głupi, sama narzekam na niski drop ale to jest w tej grze piekne! Albo latasz bosski w grupce expisz przy okazji albo kupujesz, a tak 100 ayol za 5k i masz 100% na drop?
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
4 Maj 2013, o 12:25 |
|
Uczeń Simona
|
To zdecydowanie zły pomysł.. Niedawno zmniejszali procent a ty go chcesz zwiększać? Po coś go wkońcu obniżyli...
_________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
4 Maj 2013, o 12:25 |
|
|
Nie chodzi o to zeby bylo np max 30% i np nwm 2 anabole i masz 5% np bo to juz duzo jesli chodzi o drop
_________________ GruVood 27 lvl S4 NIE GRAM |
4 Maj 2013, o 12:26 |
|
|
Taaa ... rary wg Wiki mają ogólną nazwę"Rzadkie przedmioty" Jeśli będzie można zwiększyc drop to one przestaną byc "rzadkie" i będzie większa podaż niż popyt . Według mnie "koszowy" pomysł
|
4 Maj 2013, o 12:30 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł głupi, niepotrzebny. Bo ja np. 3 razy dziennie jakiś rar dropię i nie narzekam.
Twoja największa wróg. Anezja . _________________ To, co mnie nie zabije, to wzmocni... |
4 Maj 2013, o 12:31 |
|
Uczeń Heremona
|
Rary z szatana będą dawały 80% ? ...
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
4 Maj 2013, o 13:05 |
|
|
To ma być rar. Sama nazwa mówi że to coś rzadkiego, przecież nie tak dawno ceny rarów były tak niskie, że aż chcialo się płakać. Po wprowadzeniu Twojego pomysłu wrócilibyśmy do stanu z przed kilku miesięcy. Na dodatek zwoje można nabyć za kasę, absurd. Procenty też wyglądają groźnie, za duża szansa na takowy przedmiot, który z założenia ma być unikalny.
_________________ 21:32 ZaPs: wiem ze niededasz bo czaszka czaszki niededa XD |
4 Maj 2013, o 13:11 |
|
Uczeń Simona
|
Dam 100 martumali bede miec 100 % na rara wczesniej wezme inste ubije np u geo ide ubiłem w 3 min o dropłem markhalm jestem na nie
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
4 Maj 2013, o 20:01 |
|
|
Chodzilo o to ze max % moze byc np. 20... '
Ale skoro tak to chyba zamykam _________________ GruVood 27 lvl S4 NIE GRAM |
4 Maj 2013, o 21:08 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |