Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Zmiana w rankingach tarcz i czach.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam serdecznie. Mam propozycję, aby dodać małą zmianę do wspomnianych w temacie rankingów. Chodzi o to,że jak wejdziemy w ranking poziomów to automatycznie kieruje na nas(jak nie mamy poziomu łapiącego się do rankingu,to leci na koniec),zaś w tych od razu jest na graczu nr 1. A więc chodzi mi o to,by dodać podobny system do tych dwóch rankingów. Niektórzy pewnie napiszą,że nie przydatne ale niektórym może i by to ułatwiło.
Zapraszam do komentowania _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
3 Maj 2013, o 11:27 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
mała zmiana ale mądra. Kto chce oglądać w rankingu ostatnią zakładke
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
3 Maj 2013, o 13:03 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Sądze że jest to kosmetyczna zmiana, zbędna. Lepiej poświecić czas na coś innego. Piszesz: "ale może niektórym by tu ułatwiło". Pytanie tylko, co ?
_________________ 21:32 ZaPs: wiem ze niededasz bo czaszka czaszki niededa XD |
3 Maj 2013, o 20:18 |
|
Błądzący w Tunelach
|
"Lepiej poświecić czas na coś innego." Taaaaa, tym można wszystko skrytykować.
@topic drobna, ale dobra zmiana _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
4 Maj 2013, o 22:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nesmahnyi napisał(a): Sądze że jest to kosmetyczna zmiana, zbędna. Lepiej poświecić czas na coś innego. Piszesz: "ale może niektórym by tu ułatwiło". Pytanie tylko, co ? Niektórzy co jakiś czas napewno sprawdzają którzy są w takim i takim rankingu,i ułatwiło im by to, bo by nie musieli wpisywać wtedy nicku... Może i to kwestia paru sekund,ale jakieś ułatwienie to by jednak było. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
4 Maj 2013, o 23:49 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
widze że zmiana już wniesiona w gre
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
7 Maj 2013, o 08:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
JayJay napisał(a): widze że zmiana już wniesiona w gre Wiesz,ja niestety tego nie zauważyłem... I czekam na zdanie jakiegoś kolorowego. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
8 Maj 2013, o 15:23 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |