Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Powazny problem czyli ''Dyskryminacja na damskość''
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To jest idiotyczne zarazem, jak i mądre... a dotyczy to dialogów przeprowadzanych w grze...(Oczywiście komu by chciało się to naprawiać )
A chodzi właściwie o to że np wybrałem damskiego avatara i przebieg zadania wygląda tak... Cytat: ''Ej chłopcze'' (oczywiście jestem chłopem ) Raczej nie można liczyć na naprawianie takich malutkich blędów ale chciałem o nich tylko przypomnieć:D |
|
10 Maj 2013, o 19:33 |
|
|
Duma Forum!
|
To jak już o tym wspominasz to poproszę o konkrety - jaki quest, jaki etap, jakie dialogi - szybciej to poprawię bo coś takiego to akurat pikuś.
|
|
10 Maj 2013, o 19:45 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
np q w którym mamy odpocząć w burdelu to podajze jest u desia jesli nie wezmiemy tego z narkotykami:D ale tego jest owiele więcej
|
|
10 Maj 2013, o 19:53 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
HM,a zamierzacie coś zrobić z tym?
Np. Asia dołączył na dołączyła do gry. Asia zginął na zginęła w walce. Asia wyszedł na wyszła z gry? _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
10 Maj 2013, o 19:53 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Racja biedne Panie na tym cierpią... dobrze że poruszyłem ten temat
więc liczę na poprawę. |
|
10 Maj 2013, o 19:59 |
|
|
Duma Forum!
|
Dvieck napisał(a): np q w którym mamy odpocząć w burdelu to podajze jest u desia jesli nie wezmiemy tego z narkotykami:D ale tego jest owiele więcej mam prośbę - bo widzę wzięło Cię dzisiaj na płodzenie niedoróbek - jak zgłaszasz coś to zrób to konkretnie i rzeczowo - proszę o nazwę questa, etap - cokolwiek - bo w burdelu odpoczywa się przy okazji kilku questów... co do komunikatów systemowych to już zabawa dla dryga, to że poprawi to pewne, kiedy tego nie wiem |
|
10 Maj 2013, o 20:10 |
|
|
|
@stachu
Komunikaty nie zwracają się do żadnej płci tylko do GRACZA, bo przecież to że wybrałem sobie postać męską nie znaczy że jestem mężczyzną - więc lepiej żeby zwracał się do gracza |
|
10 Maj 2013, o 22:17 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Owszem, tylko że za każdym graczem stoi OSOBA, która ma już określoną płeć. Nie wspominając o tym, że wygląda to lepiej gdy końcówki są odpowiednie do płci.
|
|
10 Maj 2013, o 22:18 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Proszę lista q w których jest problem...(to są zapewne wszystkie q,ale wypisze które znam, i ich etapy
'zadanie z wiłą,mówi do nas przystojniaku i chce się z nami ''zabawić'' (początek) zadanie ''krwawe zaloty'' Emilka na samym początku mówi do nas kochanie(chyba że ma inną orientację ) i na końcu też Zadanie ''zapach drewna'' pod koniec kiedy ta w sexy czarnym stroju przypina nas do ściany i mówi : ok przystojniaku zabawimy się.... Tego jest miliony i w każdym podajże zadaniu nie ma odmiany, i zawsze jesteśmy uznawani za mezczyznę.... Pozdrawiam Dveick |
|
11 Maj 2013, o 09:05 |
|
|
Administrator
|
Dvieck napisał(a): Proszę lista q w których jest problem...(to są zapewne wszystkie q,ale wypisze które znam, i ich etapy 'zadanie z wiłą,mówi do nas przystojniaku i chce się z nami ''zabawić'' (początek) zadanie ''krwawe zaloty'' Emilka na samym początku mówi do nas kochanie(chyba że ma inną orientację ) i na końcu też Zadanie ''zapach drewna'' pod koniec kiedy ta w sexy czarnym stroju przypina nas do ściany i mówi : ok przystojniaku zabawimy się.... Tego jest miliony i w każdym podajże zadaniu nie ma odmiany, i zawsze jesteśmy uznawani za mezczyznę.... Widzę że nie do końca zrozumiałeś słowo quest, o etapie nie wspominając.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
11 Maj 2013, o 09:32 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 170 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |