Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ulepszone inhi/flaszki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam
Jeżeli taki pomysł już był to przepraszam. Wpadłem na pomysł aby z bossów/czempionów była szansa na wydropienie "ulepszoną" flaszke ulepszeń lub ulepszony inhibitor . Przy ulepszaniu dzięki takim przedmiotom automatycznie wchodziłoby podwójne ulepszenie . Szansa na drop takiego przedmiotu byłaby niższa niż na wydropienie normalnych flaszek/inhi. Aby weszło podwójne ulepszenie na 100% trzebaby dodać i uleszoną flaszke jak i ulepszony inhi. Oba przedmioty powinny być przystosowane do rangi przedmiotu. To na tyle pozdrawiam... Edin - zapomniałem dodać że przy dodaniu oby itemków to szansa na ulepszenie nie byłaby 100%-owa... Szansa byłaby taka sama jak przy dodaniu normalnych itemów. Jeżeli ulepszenie by weszło to byłoby podwójne. |
25 Maj 2013, o 22:02 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie potrzebne bo i tak nie wejdzie
|
26 Maj 2013, o 17:37 |
|
Chodząca legenda
|
I nagle wiele osób powbijałoby +14 -15 Nie podoba mi się.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
26 Maj 2013, o 17:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nie do końca rozumiem pierwszego komentarza "nie potrzebne bo i tak nie wejdzie" troche bez sensu chyba.
@SzymDaro - unsuba dostajesz za negatywny komentarz !! A tak na serio to dzięki za wyrażanie opinii |
26 Maj 2013, o 20:14 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
średnio to widzę^^ ale może kiedyś
|
26 Maj 2013, o 20:24 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mi się pomysł bardzo podoba czekam aż wejdzie do gry
|
26 Maj 2013, o 21:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 113 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |