Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zarobek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
czy nie powinno byc miejsca podobnego do halitu tylko zeby 0-20 lvl moglu]y chodzic
? bo 14 lvl isc na halit to koszmar . _________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
6 Cze 2013, o 19:29 |
|
Zabójca Tilsai
|
_________________ We are all the same, players in the game. Ostatnio edytowany przez koperek, 6 Cze 2013, o 19:33, edytowano w sumie 1 raz |
6 Cze 2013, o 19:31 |
|
|
Zbyt łatwo wbić 20 lvl... Nikt Ci nie każe zarabiać na halicie, moja pierwsza postać na 15 lvlu uzbierala 3k złota to było dla mnie coś... Na pierwszą gildie miałem zbierać z kolegami z gry na dorszach, niestety przenieśli się na s4... Nie potrzeba żadnego nowego sposobu
|
6 Cze 2013, o 19:32 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
uzyje podpowiedzi koperek i seba11pl sprobuje dorsze
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
6 Cze 2013, o 21:35 |
|
Administrator
|
A ja temat zamykam, na pomysł to za mało.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
6 Cze 2013, o 21:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 188 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |