Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pump Master
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam.
Prosiłbym o przywrócenie szansy pump mastera jak atakuje lvl x2 większy. Dlaczego ? Np. Taki 70 - 100 lvl zaatakuje 40 lvl i pump nie wyskoczy to już 40 lvl są bez szans... Ten Pump praktycznie nie istnieje... _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
15 Cze 2013, o 22:56 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pump czasem wyskakuje, czasem nie. Taka jego rola. Musisz sobie radzic w grze nikt nie bedzie patrzyl czy jestes nowy czy co . Jak w prawdziwym zyciu. Musisz przezyc i sie rozwijac . W realu nie wyskoczy Ci pump jak Cie zaatakuja paru bandytow i nie bedziesz mial nietykalnosci przez 3 dni po pobiciu
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 |
16 Cze 2013, o 01:21 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Wotaher napisał(a): Pump czasem wyskakuje, czasem nie. Taka jego rola. Musisz sobie radzic w grze nikt nie bedzie patrzyl czy jestes nowy czy co . Jak w prawdziwym zyciu. Musisz przezyc i sie rozwijac . W realu nie wyskoczy Ci pump jak Cie zaatakuja paru bandytow i nie bedziesz mial nietykalnosci przez 3 dni po pobiciu Nie porównuj życia do prawdziwej gry. Z gry każdy chce czerpać przyjemność, a nie tylko High lvl, dla których bicie jest "odstresowaniem". To takie pasożytnictwo, a największa przyjemność jest kiedy gracz pisze na priv. prawda ? |
16 Cze 2013, o 10:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
baloczi napisał(a): Wotaher napisał(a): Pump czasem wyskakuje, czasem nie. Taka jego rola. Musisz sobie radzic w grze nikt nie bedzie patrzyl czy jestes nowy czy co . Jak w prawdziwym zyciu. Musisz przezyc i sie rozwijac . W realu nie wyskoczy Ci pump jak Cie zaatakuja paru bandytow i nie bedziesz mial nietykalnosci przez 3 dni po pobiciu Nie porównuj życia do prawdziwej gry. Z gry każdy chce czerpać przyjemność, a nie tylko High lvl, dla których bicie jest "odstresowaniem". To takie pasożytnictwo, a największa przyjemność jest kiedy gracz pisze na priv. prawda ? Co racja to racja. Placz na priv zawsze najlepszy strata 2-3k expa raz na 3 dni? Co to jest? Ja tez bylem dedany jako lolek ale sie tym nie przejmowalem i gralem dalej. Nie mowie ze teraz mnie nie bija w 5 i ze sam tego nie robie, ale mimo ze trace 30k expa za ded to co to jest?? Wiem ze i tak wiekszosc z tych ludzi pokonam w 1vs1 i tyle mi starczy Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 |
16 Cze 2013, o 11:29 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Wotaher napisał(a): Pump czasem wyskakuje, czasem nie. Taka jego rola. Musisz sobie radzic w grze nikt nie bedzie patrzyl czy jestes nowy czy co . Jak w prawdziwym zyciu. Musisz przezyc i sie rozwijac . W realu nie wyskoczy Ci pump jak Cie zaatakuja paru bandytow i nie bedziesz mial nietykalnosci przez 3 dni po pobiciu Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 Chciałeś powiedzieć że jak w prawdziwym życiu nawinie ci się 10 latek to go stłuczesz:D Kozak _________________ Jam jest Nagini |
16 Cze 2013, o 15:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dokładnie Nagini, ale to jeszcze nastolatek, hormony buzują. Wotaher nie zapominaj jak stałeś się high lvl-em. Ja się do tej pory dziwię,że bana nie wyłapałeś.
_________________ Druid/Barbarian Są epiki, jest zabawa. |
16 Cze 2013, o 16:14 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
a mam ptyanie: czy jesli mam blaszke i mnie zaatakuje czacha/neutralny z 3x wiekszym lv to nie mam szans na Pumpa? bo ostatnio mi Pump wszedł rok temu :O
|
16 Cze 2013, o 20:31 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pumpmaster za slaby jest tyle, ale sily nie oplaca mu się dodawać, w końcu ludzie nabiją lvli, że nie będzie ich zabijać. Dajcie mu umiejętność grupowe oszolomienie, i niech przed każdymi akcjami daje to 5 razy.. a później ataki. Plus do zwiększenia szansa jego wskoczenia i ogolny system, aby doskoków także pilnował.
|
17 Cze 2013, o 11:31 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 107 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |