Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kadri
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam.
Chciałbym aby admini rozważyli moją uwage. W miniaturce "twarzy" Kadri widać taką milutką i wgl., a z dialogów w pierwszych Q rozpoczynających gre w Taern [ bodajże Q sami Swoi ] gdzie musimy roznieść listy widać jak Kadri jest taka, no... o! żyleta :d W późniejszym czasie gdzie akcja przenosi się do domu widać Kadri taką wyrywną i wgl. taka ... noo... ymmm... nie wiem jak by to określić . Poprostu Kadri wygląda dla mnie jakby za miło jeśli chodzi o miniaturke "Twarzy". POZDROWIENIA! :** Już myślałem że ją narysowałeś.. przenoszę - rzuff _________________ Pia / Voodoo / Ostlor / 83lvl / ON Alidore / Rycerz / Ostlor / 90lvl / R.I.P 24.07.2017r. |
|
4 Lip 2013, o 10:00 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Widzisz, kobiety takie już są - wyglądają słodko, jednak w środku to modliszki które chcą nam urwać głowy : )
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny! |
|
4 Lip 2013, o 19:04 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Thorge napisał(a): Widzisz, kobiety takie już są - wyglądają słodko, jednak w środku to modliszki które chcą nam urwać głowy : ) Słusznie i dokładnie! Coś więcej? To nie karczma, więc proszę pisać z argumentami - rzuff |
|
5 Lip 2013, o 07:06 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 185 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |