Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenia Na ogniwa/hajs itp.
Zlecenia Na ogniwa/hajs itp.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Siema.
Moj pomysł polega na tym aby podczas bicia grp do zleca z ktorej leci np. fiolka z kwasem(ogniwko). Koles do mnie wbil nie zauwazylem i zaatakowalem pt magow. Zabilismy spoko cyk cyk ale fiolka spadla jemu.Nie chcial jej oddac no i zlecenie .... piernik trafil. Moj pomysł polega na tym zeby rzeczy do zlecek spadaly tylko osobom ktore to zlecko maja. Tak jak jeest ww Q na modle.PSkudzstwo z niej leci tylko osobie ktora ma Q Dz za uwage PS: daje ankiete _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
19 Lip 2013, o 21:28 |
|
Uczeń Heremona
|
Ach, jacy Ci ludzie są źli
Pomysł mi się podoba, ale, gdy nie jest jeszcze praktykowany, używaj opcji 'zablokuj'. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
20 Lip 2013, o 00:33 |
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł dobry, popieram każde działanie które zmniejsza nerwowość u graczy
|
20 Lip 2013, o 07:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zlecenia czy do insty jak najbardziej. Pomysl godny uwagi
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
20 Lip 2013, o 15:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Genialne ile razy straciłem zlec 24h / ogniwo bo w ostatnioej chwili/ przez nieuwage wskakiwał nupek. Zwykle udaje sie dogadać, ale spotykam takich który czekają w meisjcu respu tych mobów - i wskakuja, nastepnie rzadaja kasy za zwrot O.O
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
21 Lip 2013, o 16:12 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@basafu
a jeżeli osoba która wbija jest w znajomych? to nawet blok druz nie pomaga. co do pomysłu jestem jak najbardziej ZA. _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
21 Lip 2013, o 20:04 |
|
Uczeń Heremona
|
@up znajomy to osoba zaufana,więc chyba nie warto na swojej liście znajomych mieć natrętnych graczy.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
21 Lip 2013, o 20:24 |
|
Uczeń Heremona
|
Temat dość ciekawy. Bo skoro w regulaminie jest zapis o tym, że przed dołączeniem do drużyny trzeba zapytać jej prowadzącego czy można dołączyć (masło maślane, wiem) a osoby nagminnie łamią ten punkt regulaminu, to powinna je z tego tytułu spotkać kara. Ale jak taką karę wyegzekwować? Podesłać ss na support, w którym się delikwent przyznaje ze wskoczył do drużyny bez pozwolenia? Sam przecież z siebie się nie przyzna, a wyciągnąć z niego tego rozmową nie można, bo to by była prowokacja. Nie mówiąc o tym, że jak ktoś jest bardziej kumaty to i tak nic nie powie. Po co więc jest ten martwy przepis?
Jak go egzekwować? Może Ktoś kolorowy udzieli jakiś wskazówek? |
22 Lip 2013, o 13:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł całkiem dobry, nooby by miały mniej źródeł zarobku A co do znaj wbijających gdy nie chcesz, to były takie tematy np. ten viewtopic.php?f=121&t=27868&p=215201&hilit=blokowanie+grupy#p215201
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
30 Lip 2013, o 15:30 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Hmm nikt z kolorowych nie wbija nie interesują ich problemy prostej ludności
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
30 Lip 2013, o 15:41 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 425 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |