Strona 1 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Q - Na boss DZ
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam. Proponuje by zrobić Q pt: ,,Opętany zamek".
Quest bierzemy od Mistrza Akregima. Początek rozmowy: M-Mistrz G-Gracz M-Coś straszy w Zamku [40 lvl] M-Od kilku lat zamek pod miastem Kemenk jest straszony przez Ducha. Duch jest ogromny. Ludzie , którzy tam wchodzą niektórzy giną. G-To straszne. Jak mógłbym temu zaradzić Mistrzu? M-Musisz zdobyć kilka substancji. G-Jakie to substancje? M-Możesz zacząć od: Zdobądź ogniwo i krew komara - Polega na zrobieniu zlecenia na ogniwo i zabiciu 10 komarów. Resztki energii i Płetwa Tilsaia - Polega na zabiciu Ichi i pójść pod zamek i zdobyć resztki energii czy czego tam xd Miecz od Qamdaka - Najpierw udajemy się na małże rozmawiamy z Qamdakiem i on nam każe zabić konstrukta v1 i zdobyć z niego metalową część. Oddajemy mu ją. Potem musimy ubić grupkę 5 orków[2x Ork Szaman , 2xOrk Górski i Uruk]. Oddajemy z nich amulet orków[nie możemy go zdobyć wcześniej]. Idziemy zabić potem alphe i misia z którego oddajemy skórę niedźwiedza [też jak przy orkach]. Qamdak wykonuje nam miecz. G-Gracz wybiera co chce najpierw zdobyć. Jak zdobył to co było mu potrzebne to teraz taka rozmowa z NPC M-Wykonałeś dobrą robotę. G-Dziękuje mistrzu. Coś jeszcze trzeba zrobić? M-Tak. Ubić Ducha Zamku wraz z jego pomagierami. G-Dobrze Mistrzu. Postaram się go zabić. M-Najpierw zbierz grupę , a potem przyjdź do mnie. Wymagana grupa [5x60lvl] Będzie trzeba czyścić i wgl. Duch Zamku i 2 kolekcjonery i 2 szczudłaki będą jak będzie walka już z Duchem Zamku Q. To tyle mam nadzieję , że pomysł na Q jest okej _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 Ostatnio edytowany przez Kesus, 18 Lip 2013, o 11:18, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Lip 2013, o 15:11 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
quest w jakich przedziałach levelowych? 60+
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
17 Lip 2013, o 15:18 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Q Można było by wziąść od 55 lvl.
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
17 Lip 2013, o 15:34 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ciekawie wymyśliłeś i doceniam twoją prace, lecz quest nieprzydatny oraz wprowadzający dużo zamętu do gry. Gdyż DZ byłoby od 55levela. A przez 15leveli expić na orkach lub innych bossach jest niezbyt chętnie gdyz wiadomo, że za tego dz sie uzbiera 150-200k expa. Jestem na nie, ale mimo wszystko doceniam twoja pracę
|
17 Lip 2013, o 15:39 |
|
|
Administrator
|
Strasznie mi się nie podoba, wg mnie kłóci się z tym co Mistrz mówi przy przenoszeniu na instę.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
17 Lip 2013, o 15:51 |
|
|
Uczeń Heremona
|
W queście na 40lv pomagamy Qamdakowi odpłynąć z zatoki. Więc jakim cudem mamy od niego wziąć miecz?
Cytuj: Potem musimy ubić grupkę 5 orków[2x Ork Szaman , 2xOrk Górski i 2xUruk]. Mamy zabić grupkę pięciu orków, a w niej jest sześć przeciwników... _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
17 Lip 2013, o 16:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Oj tam bas czepiasz sie
|
17 Lip 2013, o 16:14 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
pomysl fajny ale wgl sie nie trzyma dup* [tak powiem ] na DZ mozna latac od 40 lvl a q sie bieze od 55lvl a pt musi byc 60+
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
|
18 Lip 2013, o 06:34 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
ProTesciowa napisał(a): pomysl fajny ale wgl sie nie trzyma dup* [tak powiem ] na DZ mozna latac od 40 lvl a q sie bieze od 55lvl a pt musi byc 60+ pt moze byc do 50 to po 1 po2 a laboratorium q od 65 a chodzi sie od 75 _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
18 Lip 2013, o 10:25 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
A i za instancje się nie płaci i wgl.!
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
18 Lip 2013, o 11:24 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |