Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Takie tam.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hej, dziś czytając dialog z Q od Telmysa dowiedziałam się, że jest on garbarzem i wykonuje różne rzeczy z skór. Więc mam taki pomysł, by u niego sprzedawać skóry, np.
Skóra pająka [5] - 300 złota Skóra dzika [5] - 700 złota Skóra wilka [5] - 1k złota Ścięgno z psa [5] - 200 złota itd. Jest to bardzo łatwy zarobek dla małych lvli. I jeszcze mam pomysł na zlecenie od niego: Gracz: Witaj, potrzebujesz pomocy? Telmys: Tak, ostatnio jak spacerowałem po lesie, napadło na mnie kilku opryszków, i ukradli mi moje cenne skóry na buty dla bogatej mieszkanki Tentris. Zlecenie polegałoby na zabiciu 3-osobowej grupy opryszków w lesie. Drużyna byłaby złożona z 2x łysy i 1x hołota z kuszą. Po ich zabiciu wyskakiwałaby skrzynka, którą otwieramy i otrzymujemy [ 1x skóra dla Telmysa ]. Nagroda: 1k expa i 500 złota Czekam na waszą opinię. Ostatnio edytowany przez Monia Bitn, 29 Lip 2013, o 17:16, edytowano w sumie 1 raz |
|
29 Lip 2013, o 16:58 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Skóra pająka - Johkabal
Skóra dzika - któryś ze drwali Skóra wilka - Wilczy Ścięgno z psa - składnik flaszek. |
|
29 Lip 2013, o 17:01 |
|
|
|
W sumie są npc którzy skupują skóry już ,ale pomysł jest .Generalnie chyba nie opłaca się już zmieniać tego co już działa
|
|
29 Lip 2013, o 17:03 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 21:30 Posty: 16 Miejscowość: Tczew Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 49 razy Nick w grze: ForeverPunk |
Skóry z pająków skupuje Jokhabal, skóry wilka i dzika-wilczy. Na ścięgnach zarabiałby małe lvl'e około 1-2 max 3. Po co im na tym lvl dużo złota? To co dostają za Q, zlecenia w zupełności wystarcza na sklepowe eq.
Co do zlecenia... Już jest wystarczająco dużo na te lvl'e. _________________ Nie wkurzaj mnie, kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciało ;) VD-64lvl s4 [off] DR-40lvl s4 [off] |
|
29 Lip 2013, o 17:03 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
@forever
Wilczy skupuje skóry wilka i niedźwiadka. Co do pomysłu pożna wprowadzić zleconko i skupowanie ścięgien z psa. _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
30 Lip 2013, o 10:21 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
po pierwsze - ceny skupu jakie proponujesz są szalone w porównaniu z obecnymi. po drugie - na tych lvlach jest już wystarczająco możliwości, kolejne zlecenia nie są potrzebne.
i po trzecie, jeżeli będziesz jeszcze kiedyś zakładać nowy temat, zadbaj proszę o to żeby jego tytuł dokładnie odzwierciedlał treść... zamykam. |
|
30 Lip 2013, o 14:22 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 145 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |