Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bzdety :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam moim pomysłem są nowe skile dla bosów
skile i opisy 1 Porażenie- tylko elektryczne bosy wchodzą w grę razi gracza prądem w 3 taktykach a - gracz zostaje porażony i nie może się ruszyć na 1 rundę i odchodzą mu życia b - gracz zostaje porażony i nie może sie ruszyć na 2 runde i odchodzą mu życia oczywiście więcej nie w przypadku 1 taktyki c - gracz zostaje porażony też sie nie może ruszyć ale po 3 rundzie ginie od obrażeń 2 Aura ciemności - mroczne postaci takie jak fyo a - boss np: FYO daje aurę ciemosci wszyscy gracze w pod wpływem skila zostają zasłonięci przez czarną mgle<mrok> na 2/3 rundy ,maja dostęp do ataków lecz druid nie wie kogo leczyć bo nie wiedzą ile mają hp 3 Anty ochro sama mówi za siebie jakiś wielki koks <GMO> a - boss przechwytuje gracza i robi z niego tarcze wszystkie ataki zostają kierowane na gracza na 1 rundę <oczywiście nie wytrzyma> 4 nie mam nazwy <każdy silny boss> a - boss rzuca na całą ekipe aurę wszystkie pozytywne skile przechodzą na bossa takie jak leczenie - druid,kontrolka - sheed , ryc - rozkaz,trans itd i to wszystko wiem to głupie ale cóż może kiedyś sie przyda Pozdr Ps kiedy bedzie Obi _________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
31 Lip 2013, o 16:45 |
|
Administrator
|
Ekipa nie potrzebuje pomysłów na nowe skille.
Dzięki i zamykam. PS.Następnym razem wysil się na jakikolwiek tytuł związany z tematem. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
31 Lip 2013, o 16:54 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 156 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |