Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wrogowie w Taern.
Wrogowie w Taern.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam!
Mam pomysł na wprowadzenie zakładki "wrogowie" w grze. Byłaby ona nawet przydatniejsza niż na forum, ponieważ w grze jest o niebo więcej sposobów, aby kogoś znienawidzić Po kliknięciu ludzika w górnej części ekranu pojawiliby się nam się nasi znajomi, a w drugiej zakładce wrogowie. Ewentualnie można by było wprowadzić podział znajomi/przyjaciele/wrogowie, gdyż ktoś może mieć setki znajomych, lecz przyjaciela tylko jednego lub dwóch. Co wy o tym sądzicie? _________________ Avatar i sygna by Semensos. |
1 Sie 2013, o 07:39 | |
Uczeń Simona
|
Jedno pytanie: W czym mi to ma pomóc?
_________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
1 Sie 2013, o 08:04 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Żebyś np. nie zapomniał, kto cię ora (jeśli to jest kilka osób). "Wrogowie" na forum jest po stokroć mniej praktyczne (chyba, że ktoś jest niedowartościowany i płacze nad każdą negatywną opinią na jego temat).
_________________ Avatar i sygna by Semensos. |
1 Sie 2013, o 08:18 |
|
Uczeń Simona
|
Mi się pomysł podoba, nie raz mnie ktoś wkurzy/zirytuje i nie mam gdzie zapisać Sobie jego nicku.
_________________ Druid 45 rośnie |
1 Sie 2013, o 08:22 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Co do pomysłu z przyjaciółmi, to zdecydowane nie, ale myślę, że wrogowie to nie taki zły pomysł. Można by na przykład szybko zlokalizować wroga i go "dorwać". Tylko opisz, jakby to miało wyglądać? tak jak znajomi, masz 7 miejsc i reszta za platę? I czy on też byłby "zapraszany" do wrogów, czy tylko ty miałbyś go we wrogach, a od mógłby nie mieć Ciebię?
|
1 Sie 2013, o 08:25 |
|
Chodząca legenda
|
Jaka lokalizacja wrogow? Dodajesz kogos do listy i widzisz gdzie on jest? Bez przesady.... Co najwyzej lista wrogow sluzylaby tylko do podgladu wrogow, bez pokazywania miejsca pobytu, ostatniej aktywnosci czy pokazywania czy gracz jest online.
|
1 Sie 2013, o 08:55 |
|
Uczeń Heremona
|
Dobrze byłoby, gdyby jeszcze nie mógł wbijać do naszej drużyny.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
1 Sie 2013, o 09:00 |
|
Administrator
|
Developer napisał(a): Co najwyzej lista wrogow sluzylaby tylko do podgladu wrogow, bez pokazywania miejsca pobytu, ostatniej aktywnosci czy pokazywania czy gracz jest online. Czyli Notatnik, który kiedyś będzie. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
1 Sie 2013, o 09:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za. Od razu wszystko się zapełni i będę musiała dokupywać miejsce na kolejne 20 miejsc
|
1 Sie 2013, o 09:28 |
|
Walczący z drzewcami
|
a po co to ? nie pamietacie kto was bije ? mnie biją setki a znam 3/4 bo reszta to nupy do 30 -,- ciekawe ile rzuff by musiał miec miejsc
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
1 Sie 2013, o 10:04 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |