Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Morphy
Morphy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Krótko zwięźle i na temat.
Propozycja zrobienia morphow sztuk: 2 Tak samo jak laska i hełm z Aqu Regis bez stat tylko na przeróbke wyglądu. Aqua: laska spodnie hełm buty są super, do pełnego wyglądu brakuje zbroi. Przerobienie Tsunami by miało kolnierz jak boss dla poprawy wyglądu bo tak jak jest wygląda niezbyt fajnie. Konstruktor: hełm zbroja buty super, do pełnego wyglądu brakuje spodni. Pomysł mysle jak najbardziej ciekawy bo są ludzie którzy by chętnie całościowo tak wygląd zrobili. |
3 Sie 2013, o 18:50 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 21:30 Posty: 16 Miejscowość: Tczew Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 49 razy Nick w grze: ForeverPunk |
Jestem na tak. Powinno być jak najwięcej rzeczy do morphowania, już rzygam wszystkimi postaciami ubranymi tak samo.
_________________ Nie wkurzaj mnie, kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciało ;) VD-64lvl s4 [off] DR-40lvl s4 [off] |
3 Sie 2013, o 19:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
na s4 jest moda na htagany, ale jak dalmnie to wyglonda strasznie slabo
i jestem na tak |
3 Sie 2013, o 20:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Na tak, gdyż czasem wkurza to, że low levele pytają się dlaczego druid 90+ ma koszulę ze sklepu na 1level, i nie rozumieją co to morph, a przyczyną tego jest właśnie mało skinów
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
3 Sie 2013, o 20:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem na tak.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
3 Sie 2013, o 21:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
W jednym temacie było coś o tym, że może w dalszej przyszłości może będzie sklep ze skinami za imperiały.
|
4 Sie 2013, o 08:12 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@UP
ale wtedy to znów bedzie płacz, że niby zbyt drogie. Moim zdnaiem z toplucha powinny tez dropić skiny, z amfory też, a z czepma wilkowego ( nie pamietam nazy) mogłyby dropic skiny pelek, zbrojek. _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
4 Sie 2013, o 22:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem na tak.
PS: Jak dla mnie można by jeszcze dodać skin łuku,kastetów i topora z Aquy. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
4 Sie 2013, o 22:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na tak
|
7 Sie 2013, o 13:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Również jestem na tak. Takie pomysły polepszają rozrywkę.
|
7 Sie 2013, o 13:58 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |