Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
chat
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Gdy wchodzimy na chat gildii widzimy napis WItaj na chacie gildiowym.
Według mnie lepiej brzmiałoby WItaj na chacie gildyjnym. To tylko takie moje spostrzeżenie, napiszcie co o tym sądzicie? _________________ Barbarzyńca 29lvl MO 20lvl Sheed 13lvl MO 18lvl Druid 7lvl |
17 Wrz 2013, o 06:50 |
|
Uczeń Heremona
|
Kampur3929 napisał(a): napiszcie co o tym sądzicie? Nie chce być złośliwy (a co, mam dziś dobry humor) ale sądzę że wystarczy sama ankieta. Bo Ameryki dyskutując o Twojej propozycji tak czy siak nie odkryjemy. Ad meritum: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=14371 Moim zdaniem lepiej jest jak jest po gildyjny kojarzy mi się z "gildją" |
17 Wrz 2013, o 08:38 |
|
|
Obie formy są poprawne, stąd nie bardzo rozumiem pomysł zmiany.
Tak jak wyżej kolega napisał, "gildyjny" zbytnio kojarzy się z "gildją". A to już nie jest poprawna forma:) Powiem szczerze, że od prawie 3 lat kiedy tu jestem, do tej pory nie zwróciłam uwagi na te powitania w czatach. Zawsze interesowały mnie tylko ikonki i już konkretna treść każdego z czatu |
17 Wrz 2013, o 08:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
Heh, tak jak Ariaris nigdy nie zwracałem na to uwagi A co do samej zmiany, niech zostanie tak jak jest. Ludzie miliony drobiazgów proponują i czas na ich wykonani to połowa czasu do podklas
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
17 Wrz 2013, o 14:27 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 314 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |