Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czerwone pole
Czerwone pole
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lut 2013, o 23:11 Posty: 1 Miejscowość: Lubin Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: IgneLuna |
Mam taki pomysł/propozycje aby utworzyć czerwone pole w Wilczej Jamie, korytarz środkowy. Ponieważ jest tam coraz więcej graczy którzy czekają na czempiona. Tam powinna się rozgrywać prawdziwa walka o przetrwanie, tak jak w każdym innym miejscu gdzie czeka się na czempa/bosa.
Edyt: Macie racje czarne było by lepsze ^^. _________________ Serwer: S3, Profa: Rycerz, Nick: IgneLuna, LVL: 48> i rośnie :) Ostatnio edytowany przez JoannaMBB, 11 Wrz 2013, o 17:38, edytowano w sumie 1 raz |
11 Wrz 2013, o 12:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Wrz 2013, o 12:51 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Roxetteee |
/Tak również zgadzam sie z tym pomysłem Joanno Krupo:D idealnie będzie.
|
11 Wrz 2013, o 13:02 |
|
Uczeń Heremona
|
Tylko pytanie czy to coś pomoże? Bo gracze z ochronką będą dalej stać i czekać na wilczura.
|
11 Wrz 2013, o 13:36 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem, za, tyle że lepiej by się sprawdziło czarne pole: Ochro by nie działało i można by było odpoczywać
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
11 Wrz 2013, o 14:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hmm czarne może by wkońcu wygoniło czachy z małz bo mogli by orac i łapać czempa
|
11 Wrz 2013, o 14:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Sie 2013, o 23:08 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sweet |
Czerwone pole nie pasuje ale czarne może być
|
11 Wrz 2013, o 15:14 |
|
Współpracownik Gnarla
|
jest dobrze jak jest . zadne przemalowanie tam w jamie akurat nie jest potrzebne... zato z przodu odk karczmy na dojsciu jest czerwone pole i rozsadek podpowiada abyi na wyjsciu takie pole było chociaz kawałek.. zas w środku nie powinno byc zadnych zmian , zal wam ze ktos czeka? tez czekajcie , zal ze ktos was wyprzedza cóz badzcie szybsi...
|
11 Wrz 2013, o 15:44 |
|
Uczeń Heremona
|
czerwone pole jak najbardziej odpowiadałoby wilczej jamie
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
11 Wrz 2013, o 16:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Crazyzdf napisał(a): jest dobrze jak jest . zadne przemalowanie tam w jamie akurat nie jest potrzebne... zato z przodu odk karczmy na dojsciu jest czerwone pole i rozsadek podpowiada abyi na wyjsciu takie pole było chociaz kawałek.. zas w środku nie powinno byc zadnych zmian , zal wam ze ktos czeka? tez czekajcie , zal ze ktos was wyprzedza cóz badzcie szybsi... Żal to mi Ciebie i kazdego Twojego postu lepiej pasi czarne zawsze to troche wiecej statusu Opinie na temat danego forumowicza wyrażane w ten sposób albo zachowuj dla siebie albo przekazuj mu na PW. - desacred |
11 Wrz 2013, o 16:40 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dla pseudo morderców w grze zawsze bedzie za malo miejsc do walki...
Przemalowaniu jamy jestem przeciwny PS , nie pisze sie w stosunku do mnie tylko na temat ... atakujesz mnie bo mam inne zdanie cóz swiadczy to o tobie tylko!! |
11 Wrz 2013, o 16:43 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 438 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |