![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wołanie o pomoc
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 4 Cze 2011, o 20:32 Posty: 1947 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 442 razy Otrzymanych podziękowań: 514 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam,
wpadłem no pomysł który może się niektórym spodobać zwłaszcza niskim poziomom jak i w pvp. Otóż gdy walczymy z kimś praktycznie nie mamy możliwości widzieć co się dzieje na zewnątrz walki, czasem potworek który nas zaatakował jest za silny albo coś po prostu poszło nie tak i wiemy ze padniemy albo ktoś doskoczy i pomoże. Mój pomysł jest taki: dodać w walce opcję krzyknięcia po za walkę tak żeby wiadomość pojawiła się z boku jak normalnie się pisze nie walcząc. Można wprowadzić limit takiego krzyczenia np 1 na 30 sek. Nie znam rozwiązań technicznych, ale takie coś mogło by działać przy pisaniu capslockiem albo po specjalnej komendzie np /o czy coś w tym stylu. Wiadomość wtedy pojawia się i w walce i na zewnątrz. Co to daje: -w pvp możesz poprosić o pomoc/ napisać do znajomych stojących obok żeby nie hopali. -mały lev zaatakowany przez czempa/silnego mobka może zwrócić uwagę na siebie i napisać: POMOCY!!! -nie zmienia to balansu gry ![]() Czekam na komentarze i konstruktywną krytykę:) _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 ![]() "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
14 Wrz 2013, o 14:46 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 3 Lip 2012, o 13:05 Posty: 127 Podziękowano: 212 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Byla juz taka propozycja. Gracze dobrego serducha w miare jak sa wolni i widza, ze jakis low lvl wpadl na moba na ktorym padnie raz dwa pomoga mu. Polecam Ci dolaczenie do gildii i poznawanie nowych ludzi, duzo Ci to pomoze w kwestii uzyskiwania pomocy i milej rozgrywki.
P.S Zly dzial. _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
14 Wrz 2013, o 15:16 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 4 Cze 2011, o 20:32 Posty: 1947 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 442 razy Otrzymanych podziękowań: 514 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Ah przepraszam za dział nie zauważyłem, bo wiele tematów przeglądałem. Wiesz ja zawsze staram sie pomoc jak wskoczę swoim druidem to podleczę no nic do zamknięcia w takim razie i tyle:) Pozdrawiam
Przeniosłem i zamknąłem - rzuff _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 ![]() "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
14 Wrz 2013, o 15:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |