Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Statek ichi :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam, podczas expienia mojego sheeda miedzy poziomami 31-45 bardzo irytowało mnie w statku ichi pole czerwone tuż obok wejścia, traciłem tam sporo potów, za nim doszedłem do zejścia na poziom drugi, to jeszcze tam musiałem się użerać z tymi mobami a jest kawałek do białego.. co prawda obok zejścia jest odpoczynek ale wiecznie zasypany masą rybostworów a gdy odpoczniemy i chcemy się ruszyć to w mgnieniu oka zaraz to się zrespi.
mój pomysł nie jest zbyt skomplikowany i nie wymaga dużo zachodu.. W miejsce żółtego (białego) pola na screenie, wstawić taki kolorek jak na niebieskim aby nasza postać mogła spokojnie odpocząć ;d bo czasami gdy nie ma zbyt wielu ludzi na ichi za nim się człowiek dokopie do klapy to na miejscu jest już bez kondy/many. Ostatnio edytowany przez AzionRafal 24 Wrz 2013, o 21:30, edytowano w sumie 5 razy |
23 Wrz 2013, o 23:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Najlepszy był by stary statek z respem w jaskini
Powstrzymaj się przed nic nie wnoszącymi postami. rzuff _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
24 Wrz 2013, o 09:14 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie ma to jak dać z góry nie wypowiadając się o pomyśle...
|
24 Wrz 2013, o 11:09 |
|
Administrator
|
AzionRafal napisał(a): Nie ma to jak dać z góry nie wypowiadając się o pomyśle... Pomysł jest słaby, nie potrzebny do wprowadzenia, więc czego oczekujesz? Taki smok nie ma odpoczynku przed instą, na małych lvlach trzeba czyścić jaszczury i nikt nie narzeka. Albo wieża, dużo czyszczenia, odpoczynku niewiele. Zamiast pisać powyższe, równie dobrze można kliknąć "nie", nie chcę żeby było wprowadzone. EDIT: Co za oszust zmienił ankietę, bo wynik mu nie pasował jestem na NIE _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
24 Wrz 2013, o 11:30 |
|
Uczeń Heremona
|
Zawsze zamiast prosto do wejścia na instancję ichtiona, można skręcić do kawerny, wybić czające się tam rybostwory i odpocząć, a następnie wejść do instancji. W takim wypadku trzeba być szybkim, bo resp jest całkiem krótki
|
24 Wrz 2013, o 16:28 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jestem na nie. Jeśli masz problemy z dotarciem od żółtego do żółtego na ichi to jak na mój gust coś jest do poprawy w Twoim buildzie. Ja na ichi zawsze dużo chodziłem różnymi profami, więc trochę tą drogę znam i potac zdarzało mi się tam bardzo rzadko, w jakichś wyjątkowych sytuacjach.
ps. a z tą ankietą to już lekko pojechałeś po bandzie... a gdzie w niej odpowiedź: Nie / Nie podoba mi się / Pomysł do bani... cokolwiek... |
24 Wrz 2013, o 17:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Rzuff sam kazałeś mi zmienić (co za noob)
Niby gdzie? ~rzuff PS: ja tego dla siebie nie robię bo już zakończyłem exp na ichi tylko dla innych. |
24 Wrz 2013, o 19:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
NIE
kup , zrób sobie poty anie płacz że jakiegoś stateczku nie mozesz przejść _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
29 Wrz 2013, o 13:40 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
O nie, jaki ty jesteś stanowczy tak jak ja bym to dla siebie robił abym hassal 100+ dr na ichi umc..
temat do zamkniecia |
29 Wrz 2013, o 16:47 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 193 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |