Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Misja na bosa Ichtiona u Mandau.
Misja na bosa Ichtiona u Mandau.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
W końcu Ichtiona gonił Mandu http://scr.hu/1e4v/38ryv .
Misja mogła by być od 27lvl dostawalibyśmy za nią 5,6k-9k expa i 5k-8k złota. W końcu na 27lvl nie ma żadnych misji (questów). Etapów i nazwy nie podałem bo nie mogę wymyślić i to by było zadanie ekipy . Proszę ekipę o rozważenie tego pomysłu. Podrawiam. Ostatnio edytowany przez LordPrzemko 6 Paź 2013, o 09:15, edytowano w sumie 2 razy |
|
6 Paź 2013, o 09:01 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja bym na brak misji nie narzekał biorąc pod uwagę że do 50lvl jest sporo misji a potem już tylko kilka. Co do pomysłu wątpię aby wszedł w życie.
_________________ Ryc 92lvl --> Ostlor (jeszcze żyje) Dr 53lvl --> Duneb (off) |
|
6 Paź 2013, o 09:05 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
TO nie jest wogole pomysl. Ichtion jest prostym bossem i mysle ze quest jest zbedny.
|
|
6 Paź 2013, o 09:05 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Fabularnie dobry pomysł. Skoro gonił Ichiego, to powinien chcieć go dopaść, a nie tylko stoi na tej plaży i zażera się filetami z rybostworów.
LordPrzemko napisał(a): Misja mogła by być od 27lvl dostawalibyśmy za nią 30k-56k expa. Według mnie powinno być 3,0-5,6k expa, zapomniałeś o przecinkach W takiej formie mogło by być. Z expem podanym przez Autora - nie ma szans, za dużo dobrego |
|
6 Paź 2013, o 09:11 |
|
|
Administrator
|
Torkil napisał(a): Fabularnie dobry pomysł. Skoro gonił Ichiego, to powinien chcieć go dopaść, a nie tylko stoi na tej plaży i zażera się filetami z rybostworów. Też się z tym zgadzam, natomiast jak @Waski napisał, to nie jest w ogóle pomysł.. zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
6 Paź 2013, o 11:56 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 177 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |