Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ASG
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Czesc! mam nowy pomysł. Żeby rary było można jak się przypisuje to żeby było można odpisac za małą zapłatą powiedzmy 50-100k w zależności co to jest rar set ewentualnie epik. Ale to inna sprawa np. ktoś ma konto barbarzyńce a na barbie nie chce grac i chce grac na rycu odpisuje sobie set reffa np. mariot derengil itp.Mam nadzieje że to dobry pomysł.Pozdrawiam.Diabloir
|
|
12 Paź 2013, o 09:22 |
|
|
Administrator
|
Nie wprowadzimy takiego rozwiązania
Pomysłów tego typu była masa więc poszukaj dobrze na forum zanim założysz temat. Zamykam. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
12 Paź 2013, o 09:37 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 421 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |