Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platynowe Skrzynki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Na początek mam pytanie , czy tylko ja uważam że platynowych skrzynek jest za malo ? Wielu (aktywnych)graczy na s1 ma niewykorzystanych po 200-500 kluczy i to tylko z losowań.Ja sam biegam kilka razy dziennie po trentis,wiosce romana,wyspie i jeszcze innych malo odwiedzanych lokacjach.Niestety z dnia na dzien znajduje tych skrzynek coraz mniej,czasami nawet w nocy ciezko jest jakąs znalezc.Nie jestem zorientowany w ilości skrzynek,jakie moga znajdowac sie na serwerze w tym samym momencie , ale moim zdaniem mogloby byc ich troszeczke wiecej Może nasza administracja wykonalaby jakis ruch w tym kierunku ?
_________________ ShedGan - Druid lvl 93 Shedow - Łucznik 28 lvl ( turnieje ) Shedg - Vd 46 lvl |
16 Paź 2013, o 13:41 |
|
Administrator
|
Przekleję moją odpowiedź z tematu sprzed półtorej miesiąca, jestem pewien, że nie zatraciła na aktualności.
Temat już podobny był: viewtopic.php?f=70&t=27413&hilit=bractwo+suloga Pozwolę sobie zacytować: Nazgull napisał(a): Tzw Bractwo Suloga zawsze będzie mieć sporo kluczy, nawet w czasie wysypu potrafią narzekać że nie ma skrzynek... Osobiście to tyle spaceruję po mapkach że mi kluczy brakuje... A temat zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
16 Paź 2013, o 13:48 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 381 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |