Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kilka pomyslow co do gry.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam chcialem przedstawic pare wlasnych pomyslow co do gry. Odrazu pisze, ze nie kazdemu musza sie one podobac to sa moje wlasne poglady ale moze ktorys z nich zostanie wykorzystany kiedys i dodany w jakims upku
1. Gildie a) pierwsza z ofert dotyczy surki/zlota/platyny a o co dokladniej ? zeby kanclerz i stratedzy mieli wykresy i dane na temat kto ile i czego wplacil do gildi w danym odstepie czasowym lub ogolnie dla gildi gdy tylko sie do niej dolaczylo. b) wykres albo statystyka kto ile bierze bufkow mozliwosc blokady bufkow jesli dana osoba pobiera a nie doklada sie do nich wiem ze takie osoby sa i dobrze by bylo gdyby je mozna bylo skontrolowac bardzo by sie takie cos przydalo. tak samo jak wyzej dane by byly podane dla kanclerza i strategow no i oczywiscie nie dodalem ze dla danego gracza by wiedzial co zrobil dla gildi. 2. PvP odnosnie pvp mial bym oferte taka by urozmaicic szczegolnie rankingi lowcow jak i zabojcow. a o co dokladniej chodzi ? np robic tygodniowy albo miesieczny turniej kto nabije jak najwiecej statusu jako lowca albo zabojca oczywiscie z pewnymi wytycznymi punktowymi zeby nie bylo tak latwo. punkty mozna by bylo liczyc tak ze dostaje sie je jedynie za przedzialy lvlowe np mam 80 lvl i jesli zabije 50 lvl z rsem dostaje 1-10 pktow czyli malo bo ma o wiele mniejszy lvl ale tak od mojego lvlu w gore jesli zabije rsa dostaje tyle pktow jaki mial lvl + roznica lvli wiadomo zabijam 100 lvl dostaje 100+20 itp itd. mysle ze to moglo by urozmaicic rozgrywke dla osob ktore szczegolnie lubia sie "orac" i mogly by sie w to pobawic a pozatym zarobic jakies ciekawe nagrody. to sa moje male propozycje oczywiscie wiem ze znajdzie sie paru hejterow ktorzy znajda jakas literowke czy cos podobnego i bd trolowac prosze odposcie sobie raczej prosil bym o ocene pomyslow niz patrzyc na tresc jego mysle ze kazdy rozumie jak nie to napiszscie postaram sie wyjasnic. |
18 Paź 2013, o 19:24 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Co do punktu AD 1 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=31822
Co do punktu AD 2: Piszesz, że fajnie sie orać ale dajesz ograniczenia. Jak się orać to na całego bez ograniczeń a co ! Niech pięć ludzi z 30 lvl zabije jakiegoś 90 lvl i niech ma frajde A tak na poważnie, jako zagorzały fan bijatyk jakoś mnie twój pomysł nie rusza. Rankingi są i widać kto jest najlepszy z czach/tarcz, można by było jedynie to w pewnym sensie rozbudować (no ale nie tak jak ty to przedstawiłeś). Można by było wprowadzic dodatkowo w celu zarobku jakiegos "Stróżą Prawa", ktos zlece na kogos polowanie my go zabijamy i dostajemy kase Ten pomysł również by trzeba było rozbudowac P.S - Na przyszłość staraj sie pisac bardziej czytelniej _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
18 Paź 2013, o 19:39 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 407 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |