Autor |
Wiadomość |
Xonic
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Lut 2011, o 18:47 Posty: 16 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
'Poty'
Witam Nie wiem czy temat był poruszany ale skoro już w taernie szykują się rewolucje to może warto by zastanowić się nad kwestią 'potania'. Myślę tutaj np o takiej opcji jak kliknięcie w plecaku cos w rodzaju guzika, po którym postać jest ładowana na full. Zamiast żmudnie wrzucać na postać poty każdego rodzaju. Pomysł można udoskonalić to tylko propozycja:)
|
24 Paź 2013, o 08:41 |
|
|
Kyth Moire
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 4 Kwi 2011, o 23:13 Posty: 1301 Podziękowano: 26 razy Otrzymanych podziękowań: 502 razy
|
Re: 'Poty'
|
24 Paź 2013, o 08:46 |
|
|
Xonic
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Lut 2011, o 18:47 Posty: 16 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
może by tak coś w rodzaju jakiejś energi, bateri, gdy na nią klikniemy ładujemy się na full. A takową bateryjke by się ładowało właśnie wrzucając poty. Przykładowo przed bosem zatrzymujemy się na chwilę ładujemy bateryjki i na instach tylko wystarczy kliknąć. Bateria taka uzupełniała by stracone życie/mane/konde. Był by tam jakiś % naładowania bateri z mana hp konda. Fajnym pomysłem by też było jak by taka bateria się również ładowała /uzupełniała podczas odpoczynku np. tylko na Zielonym polu. (wiadomo nie chętnie przyjmie się ten pomysł poty=plata, plata=lpg do ferrari xd ) ale sądze że było by to ciekawe oraz zaoszczędzi graczą wiele czasu.
|
24 Paź 2013, o 08:50 |
|
|
legos95
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy
Serwer: Tolnor
|
Temat już taki był i nie przeszedł jak widać w linku wyżej
To można go zgłosić zamiast nabijać posty. Zamykam. rzuff
_________________ WHY SO SERIOUS ?
|
24 Paź 2013, o 11:52 |
|
|
|