Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Regulamin czatu - prośba o dodanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam,
Piszę z propozycją by do regulaminu dodano wpis , że celowe bloknięcie pt (gdy dany gracz deda) lub jest wyrzucany z pt przed bossem jest karane jakimś banem np. tygodniowe... Bo to co dzisiaj na DZ zrobił noob AchillesDt z s4 to jest niepojęte! dedłem na bossie bo zjechali mnie na nupskich procentach bloknął pt hajs straciłem i szanse na dropa... Ta gra schodzi na psy bo gm'y [ciach] takiemu mogą [ciach] zrobić. gracz traci czas na dojście na bossa a jakieś nooby go wywalą przed bossem i zablokują pt i sami se ubiją. to po prostu jest nupstwo! _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
2 Lis 2013, o 15:09 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To jest możliwość w grze, czegoś takiego się nie karze. Po prostu masz szczęście albo pecha, to wszystko. Tak samo jak kradzieże małż powinny być zakazane i inne takie. Jeśli trafisz na głupich ludzi, to stracisz, jeśli nie, to nie. Tacy szybko się uczą, że jak pójdzie fama, że wyrzucają z pt/blokują/zabijają przed bossem, to przestaną z nimi chodzić. Może po prostu nie odczytał priva? Nigdy nie wiadomo. Ale czegoś takiego karać się raczej nie będzie. Po prostu trzeba chodzić z zaufanymi ludźmi.
_________________ |
2 Lis 2013, o 15:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Gildartz napisał(a): To jest możliwość w grze, czegoś takiego się nie karze. Po prostu masz szczęście albo pecha, to wszystko. Tak samo jak kradzieże małż powinny być zakazane i inne takie. Jeśli trafisz na głupich ludzi, to stracisz, jeśli nie, to nie. Tacy szybko się uczą, że jak pójdzie fama, że wyrzucają z pt/blokują/zabijają przed bossem, to przestaną z nimi chodzić. Może po prostu nie odczytał priva? Nigdy nie wiadomo. Ale czegoś takiego karać się raczej nie będzie. Po prostu trzeba chodzić z zaufanymi ludźmi. Nie porównuj tego do kradzieży małż bo nie masz na małżach szansy na rara/epika... _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
2 Lis 2013, o 15:18 |
|
Współpracownik Gnarla
|
To ty wybierasz ekipę. Nie mówię, żeby od razu robić wypady tylko z gildią. Ale gdy widać, że nie są przyjaźnie nastawieni lepiej zrezygnować, niż sobie psuć nerwy.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
2 Lis 2013, o 15:37 |
|
Chodząca legenda
|
Autor niestety nie będzie mógł dalej uczestniczyć w dyskusji...
Co do samego "problemu" - kwestia poruszana wiele razy na forum - samemu wybieramy ekipę w której idziemy na instancję - pretensje tylko do siebie. Zamykam. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
2 Lis 2013, o 16:34 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 426 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |