Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
takie tam sprzedane itemki ;)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam. wiem ze temat walkowany juz pewnie milion razy administracja zna go z suportu na pamiec i tyle ;d ale moze go odswieze i dodam swoja oferte. a mianowicie chodzi mi o "ku*** sprzedalem sobie to do kowala" "k*** przetopilem to zamiast naladowac"... i takie tam mysle ze juz kazdy wie o co chodzi a mianowicie chodzi mi o to zeby wspomoc jeszcze graczy a nie mowic ze musicie uwazac wasza wina nie zwracamy itemkow i takie tam.
jakis czas temu smialem sie z tego jak ktos potrafi sobie sprzedac eq do kowala czy przetopic przez przypadek wkoncu wystarczy tylko uwazac co nie ?... no ale jak to bywa nikt nie jest nie omylny i mi sie zdazylo "naprawic" item na szybkiego no i poszlo "otrzymales od kowala 70000 zlota" i dziekuje dobranoc 1 glupi blad jak nigdy i nie ma rara mysle ze nie jeden zna juz to jak to ktos sprzedal komus eq albo samemu sprzedal lub przetopil wiec wychodze z mala oferta czy nie mozna by bylo dodac takiej malej poprawki przy najblizszym upku ? typu sprzedaje rara przez przypadek przetapiam lub cos takiego i mam cos takiego jak historia sprzedanych rzeczy w ostatnich 24 h czyli sprzedaje cos i popelniam blad otwieram ta historie i zwracam sobie ten itemek do eq a kasa wraca do koldzicy za tyle ile ona nam dala / tak samo z esencjami. lub przynajmniej dodatkowe zabezpieczenia w postaci informacji np czy napewno chcesz sprzedac rar "xyz" do kowala albo przetopic ? czy to nie ulatwilo by zycia ? bo ja sadze ze napewno tylko czy administracja zechce wyciagnac dlon do graczy ? o to jest pytanie ;> Bania ;> |
12 Lis 2013, o 13:18 |
|
Administrator
|
Było wałkowane milion razy, lista z opcją cofnij jest pomysłem słabym, a dodatkowe pytanie nic nie zmieni, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie klikał co popadnie.
Dlatego ten pomysł uważam za najtrafniejszy: viewtopic.php?f=123&t=8297 _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
12 Lis 2013, o 13:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
fajny pomysl no tak tez dobry. tylko male pytanie ? http://scr.hu/4s6/krlzb popatrzcie na date i odpowie mi ktos skoro Pan Czerwony jest za tym to dlaczego data jest 2011 i tego jeszcze nie ma wprowadzonego w grze ? -.- wyjebka ?... nie lepiej umyc rece ? dajemy wam blokade raru blokujecie wiec my juz nic nie mozemy zrobic wasza wina nie piszcie tematu o zwrot raru jak to wasza wina....
|
12 Lis 2013, o 13:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 427 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |