Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Reforma listy znajomych
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam, zakładam, bo nie znalazłem niczego podobnego (choć nie sprawdziłem wszystkich 82 stron, które podała mi szukajka).
Nie wiem czy zauważyliście, ale lista znajomych to jeden wielki burdel. Przy 7 podstawowych kłopotu nie ma, ale jak się ma ich już te kilkadziesiąt, to przeglądanie wszystkich kart, żeby znaleźć tą jedną konkretną osobę, to zwyczajnie starta czasu. Dlatego postuluje wprowadzić: - wyświetlanie alfabetyczne, zamiast jak do tej pory, wg. czasu trwania znajomości. - możliwość wyszukania konkretnej klasy i ew. przedziału levelowego. - opcje tworzenia własnych grup i dodawania do nich znajomych według uznania. Komentujcie, oceniajcie, krytykujcie, tylko nie za bardzo, bo jestem wrażliwy i zamknę się w sobie _________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
|
24 Lis 2013, o 13:53 |
|
|
Chodząca legenda
|
Wyświetlanie jest dla mnie ok, przyzwyczaiłem się. Robienie grup - zbędne, ja nie potrzebuję. Szukajka natomiast mi się podoba Była proponowana kiedyś przy samym rankingu, nie tylko dla znajomych - gdyby było widać kto jest online można byłoby szukać po profesjach. Dawno temu się tak robiło, było mało ludzi to po rankingu wszystkie nicki na priv i sprawdzanie kto jest ^^
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
24 Lis 2013, o 15:10 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Szymdaro napisał(a): Robienie grup - zbędne, ja nie potrzebuję. Genialny powód czekam na głos administracji _________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
|
24 Lis 2013, o 15:16 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł fajny ale i tak pewnie nikt z szanownych władz nawet nie skomentuje, większy burdel panuje w liście gildii, gdzie nawet nie widać kto aktywny i też do tej pory nikt nic nie zrobił w tym kierunku, pewnie lepiej wywalić platynę na miejsca w znajomych i dodać cała gildie do znajomych - żenada. Takie kosmetyczne sprawy, które w każdym MMO są podstawą tu są dalekie....
_________________ |
|
24 Lis 2013, o 15:39 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Faktem jest, że lista znajomych przestaje spełniać swoją funkcję, przy ilości 50+.
Wtedy odnalezienie kogoś, kto jest teraz offline potrafi przysporzyć sporo nerwów. Szukajka i alfabetyczne (bądź inne sensowne posegregowanie postaci) załatwiłyby sprawę. Myślę że samo zaprogramowanie tego to kilkanaście minut, a efekt spory... _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
24 Lis 2013, o 15:42 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mimo że mam tylko prawie 50 znajomych na FL to , faktycznie jest burdel... a wertowanie listy w poszukiwaniu łuka na herszta zajmuje zbyt dużo czasu
Moim zdaniem możnaby było wprowadzić Sortowanie listy po : -ostatnio online -klasa -staż znajomości -alfabet -lvl Do tego popieram możliwość zrobienia grup - 2 w standardzie , każda kolejna za 5platy I koniecznie zmienić wygląd listy ... w obecnej formie wygląda żałośnie ... _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
24 Lis 2013, o 17:52 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
xavier1993 napisał(a): Szymdaro napisał(a): Robienie grup - zbędne, ja nie potrzebuję. |
|
24 Lis 2013, o 22:31 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |